Cristina Pedroche i Laura Escanes conversant davant d'un fons de cel blau amb núvols.
GENT

La curiosa confessió que Cristina Pedroche ha fet a Laura Escanes sobre la seva filla

Cristina Pedroche explica a Laura Escanes el motiu pel qual mai no mostrarà el rostre de la seva filla en públic

Cristina Pedroche s'ha convertit en l'última convidada d'Entre el cielo y las nubes, el pòdcast presentat per Laura Escanes. Durant la intervenció en aquest espai audiovisual, la comunicadora ha parlat sobre diversos aspectes de la seva vida privada, entre ells, del seu darrer llibre.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la confessió que la dona de Dabiz Muñoz ha fet sobre la seva filla Laia. Tal com Cristina ha confessat, des del primer moment, sempre va tenir clar que no “exposaria” a la menor “per moltes raons”.

Cristina Pedroche amb cabells llargs i foscos està parlant en un micròfon de la marca Podimo. Captura d'Entre el cel i els núvols a Instagram el 2 de juliol de 2024

Una protecció que va augmentar després del dur episodi que Cristina Pedroche va haver de viure només donar a llum la seva primera filla. Segons ha confessat a Laura Escanes, abans de sortir de l'hospital va escoltar diverses persones criticant-la:

“Al segon dia de parir, escolto a l'hospital unes veus posant-me verda a mi, el meu marit i la meva filla a la porta de l'habitació. Em vaig sentir tan nua, tan vulnerable, tan fràgil... Vaig pensar que si jo m'estava sentint fràgil, que soc la que he de protegir la meva filla, això està malament”.

Cristina Pedroche i Laura Escanes estan parlant en un podcast, Cristina porta un vestit rosa i Laura un top taronja.

Una situació que tan sols ha aconseguit augmentar les pors i les inseguretats de Cristina Pedroche. Tant és així que, en aquell moment, va arribar a la conclusió que protegiria amb totes les seves forces la identitat de la seva filla. I tot per evitar així que la menor hagi de bregar amb la pressió mediàtica.

“Jo ja sabia que volia protegir la identitat de la meva filla i que vull que estigui fora del focus mediàtic”, ha assegurat la periodista a Laura Escanes. “Si ella vol algun dia ser famosa, treballar a la tele i li va bé, ja que no hi podré fer res”, ha afegit a continuació.

Cristina Pedroche confessa a Laura Escanes perquè vol que la seva filla estigui fora del focus mediàtic

Durant tots aquests anys, Cristina Pedroche ha estat una de les persones més qüestionades i criticades del nostre país. Situació que ha estat l'origen de moltes de les seves inseguretats.

Per això, i en un intent que la seva filla Laia no hagi de patir les conseqüències de la seva fama, la comunicadora ha optat per no mostrar públicament la cara. Tant és així que, avui, no ha transcendit ni una sola imatge de la menor.

Cristina Pedroche amb cabells llargs i foscos, vestida amb un top rosa, està parlant mentre sosté les seves mans davant d'un micròfon que té el logo de

Una decisió que, encara que ha estat molt aplaudida per molts, no s'ha deslliurat de les crítiques. I prova d'això són els comentaris que Cristina Pedroche ha hagut d'escoltar sobre això:

“Deien que no ensenyava la meva filla perquè és lletja. Quina culpa té aquesta nena que acaba de néixer perquè diguin aquestes mer***? Estic més que convençuda que no l'ensenyaré mai”.

Com es podia esperar, les declaracions de Cristina Pedroche al pòdcast de Laura Escanes no han passat desapercebudes per als usuaris d'Instagram.

“Mai no entendré fer mal gratuïtament. A banda de sortir a la tele, que és la seva feina, és persona… Ningú mereix aquest tipus de comentaris”, ha assegurat una internauta.

No obstant això, n'hi ha que creuen que aquesta intervenció de Cristina Pedroche només respon a una campanya per rentar la seva imatge. I tot després de l'enrenou que es va generar fa tot just unes setmanes al seu voltant: “Intentant blanquejar la seva imatge després de les barbaritats que va deixar anar a El Hormiguero… No cola”.

➡️ Gent

Més notícies: