Dues dones en una conversa amb un gràfic d'un testament al centre.
GENT

Destapen el cabreig d'Alejandra Rubio davant l'herència que li deixarà Terelu Campos

Alejandra Rubio hauria protagonitzat una forta esbroncada amb Terelu Campos per l'herència que pensa deixar-li

Kiko Hernández ha sorprès a Ni que fuéramos amb una nova informació bomba sobre Terelu Campos i Alejandra Rubio. Informació relacionada amb l'herència de Terelu, i que hauria donat peu a una forta esbroncada entre mare i filla.

Segons ha destapat Kiko Hernández, "quan Terelu Campos decideix vendre l'àtic, Alejandra no sabia que l'havia posat en venda".

"S'assabenta per nosaltres, que l'avisem que es veien fotos d'Alejandra, dels nens i li vam dir que tingués cura", sosté el tertulià.

Un home amb cabell canós i barba està assegut en una cadira groga, vestint una jaqueta negra i una samarreta blanca, mentre gesticula amb la mà; darrere seu hi ha una paret amb una malla metàl·lica decorada amb banderes d'arc de Sant Martí i una il·luminació rosa.

I la veritat és que la reacció d'Alejandra després de descobrir que la seva mare havia decidit vendre casa seva, no va ser gens agradable.

"Es troben Terelu i Alejandra en un bar, i a crit pelat diu Alejandra a la seva mare: 'Què és el que passa?, em vols deixar sense herència?'", li hauria retret. Davant del qual Campos va romandre callada.

"Una nena, que llavors tenia 19 o 20 anys, dient-li a la seva mare que si la deixarà sense herència", ha remarcat Hernández deixant els seus companys impactats.

Dues dones s'abracen en un programa de televisió amb un fons blau i un text a la part inferior que diu

Alejandra Rubio s'hauria enfrontat a Terelu Campos per la seva herència

"Figura't la por o el pànic que li pot tenir Terelu", ha deixat entreveure. "A mi ja em pot venir qualsevol, que li dic: 'amb les meves coses faig el que vull'".

D'aquesta manera, sembla que Alejandra Rubio no està gaire contenta amb l'herència que planeja deixar-li la seva mare.

"Tu em diràs a mi, tros de moc, el que faig jo amb el meu patrimoni", ha sentenciat Hernández indignat. Un caràcter que fins ara no havíem vist a Alejandra Rubio, però destaparia quins són els seus veritables interessos.

Dona parlant en un programa de televisió amb el text

I, mentre Kiko Hernández descobria aquesta esbroncada entre mare i filla, Alejandra Rubio s'ha acabat trencant en ple directe. La jove ha tocat fons a Así es la vida per les greus crítiques que està rebent durant el seu embaràs.

Rubio no aguanta més i ha tocat fons de la pitjor manera. "Ha estat súper dur perquè es podrien haver carregat això. Les barbaritats que hem sentit a les xarxes i fins i tot pel carrer", s'ha lamentat entre llàgrimes.

"Hi ha gent maquíssima i et donen l'enhorabona i hi ha una altra gent que no és així. I et diuen coses cruels, i pateixo. M'ha donat igual tot això, però ara no puc", ha conclòs.

"Em posaran verda igual per haver plorat. Em posaran malament faci el que faci", afegia molt afectada la noia, que ja no pot més.

➡️ Gent

Més notícies: