Muntatge de Manuela Velasco somrient amb els cabells recollits i un vestit de ratlles i Manuel Velasco somrient amb una camisa blanca al costat de Concha Velasco amb la mà a l'espatlla

GENT

Manuela Velasco revela què ha aconseguit heretar el seu cosí Manuel de Concha Velasco

Manuela Velasco ha decidit parlar del seu cosí gran, que va perdre la seva mare el mes de desembre passat

Manuela Velasco és habitualment protagonista de l'actualitat pel seu treball com a actriu. Però, en els últims mesos, ha estat al focus mediàtic per la pèrdua de la Concha Velasco, la seva tieta.

Ara, la Manuela Velasco ha estat preguntada per la premsa per com està portant la família la mort esmentada. I, en fer-ho, ha parlat del seu cosí gran, Manuel. En concret, aquest ha deixat de manifest el que té de la morta.

Manuela Velasco revela què va llegar Concha Velasco a Manuel

La Manuela Velasco ha patit molt per la mort de la Concha Velasco, a qui li unia la professió i un gran afecte. D'aquell dolor que ha patit tant ella com tota la seva família ha estat preguntada a l'últim acte públic al qual ha acudit. Així, ha afirmat a la premsa: “Ara estic bé, encara que han estat unes festes de Nadal dures”.

“Afortunadament, també és veritat que el nou any em va portar dues feines. Un ha estat que he tingut molt present la meva tieta perquè vaig fer una cosa de poesia mística, de manera que vaig estar molt en contacte amb Santa Teresa, que ella va interpretar”.

Manuela Velasco somrient amb els llavis vermells, els cabells recollits i un vestit de ratlles
Manuela Velasco ha patit molt per la mort de la seva tieta Concha Velasco | Europa Press

L'actriu de REC, en aquest punt, ha deixat de manifest com estan els fills de la Concha després de perdre-la. Ha reconegut que “allà van, a poc a poc, solucionant coses que cal anar solucionant i treballant. El Manuel treballant molt, perquè és veritat que ha estat atenent els mitjans”.

Aquesta afirmació és la que ha portat la Manuela a exposar clarament el que el seu cosí té de la dona que li va donar la vida. Ha admès que “això d'atendre els mitjans, ho ha heretat de la seva mare i està acostumat, ha crescut amb això. Ell ho ha heretat i la meva tieta li ha ensenyat el que volia i respectava la premsa”.

“Li ha inculcat com era d'accessible ella i ell ho ha recollit i ha seguit una mica la seva estela. El meu cosí Paco, Paquito, és més reservat”.

Muntatge en primer pla de Concha Velasco amb unes ulleres negres i Manuel Velasco somrient
Manuela Velasco ha deixat clar què va llegar Concha a Manuel | e-noticies.cat, GTRES

Manuela Velasco s'enorgulleix de l'afecte que segueix rebent la seva tieta Concha Velasco

La Manuela Velasco ha aprofitat aquest esdeveniment per exposar que mesos després de la mort de la Concha Velasco segueix tenint-la molt present. I és que el públic la segueix recordant en tot moment.

En concret, la jove ha reconegut a Europa Press que “a mi és estrany el dia que no estic en un pas de zebra, en una botiga o al mercat i no em diguin tot el que l'estimaven. I també que la continuen estimant”.

➡️ Gent

Més notícies: