Muntatge de fotos de Manuel Velasco amb la seva mare, Concha Velasco, mirant a càmera en primer pla

GENT

L'emotiu gest de Manuel Velasco que faria sentir molt orgullosa Concha Velasco

La Sala Roja dels Teatros del Canal serà batejada amb el nom de Concha Velasco en honor seu després de la seva recent mort

Manuel Velasco no pot estar més feliç i agraït pels reconeixements que segueix rebent la seva mare, Concha Velasco, mesos després d'haver-nos deixat.

L'actriu ha deixat un gran rastre d'èxits professionals a l'esquena que ara es veuen recompensats de la manera més especial.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, anunciava recentment la seva decisió de reanomenar la Sala Roja dels Teatros del Canal. I el nom elegit va ser el de Concha Velasco.

Foto de l'actriu Concha Velasco somrient amb els seus dos fills, Manuel i Paco
Manuel Velasco, molt agraït i feliç pels homenatges a la seva mare | GTRES

Un gest que ha tingut en honor "d'una de les artistes més grans de la història del nostre país". D'aquesta manera, Ayuso incidia en què “representa tot el que fem a Madrid”.

“Aquí tothom de la cultura brilla pel seu talent i no pel seu aferrament polític”, presumia orgullosa la presidenta, deixant clars els motius de la seva decisió.

Aquesta iniciativa forma part d'una nova campanya, amb la qual Isabel Díaz Ayuso pretén multiplicar els projectes i ajudar perquè Madrid es converteixi en un autèntic referent cultural.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Captura de les stories de Manuel Velasco on agraeix l'afecte rebut
Manuel Velasco agraeix l'afecte rebut | Redes sociales

Mentre que, per part seva, tant Manuel Velasco com el seu germà Paco Marso Jr. s'han sentit molt agraïts i feliços davant aquest gran reconeixement a la figura de la seva mare.

Manuel Velasco, molt agraït per l'homenatge a Concha Velasco

Molt emocionat, Manuel no ha volgut perdre l'oportunitat per agrair aquest detall tan bonic que a ningú no li passa desapercebut. Tot i que no és l'únic, ja que també als Premis Goya han rendit un preciós homenatge a l'actriu.

“Estem feliços i molt agraïts!”, compartia Manuel a les seves xarxes socials amb una preciosa imatge amb la seva mare i el seu germà quan només eren uns nens.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Manuel Velasco, molt unit a Concha Velasco | Europa Press

Recentment, també podíem veure Manuel Velasco molt emocionat durant una intervenció a Y ahora Sonsoles, on es va animar fins i tot a parlar del seu pare biològic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El fill gran de Concha Velasco explicava que havia tingut la sort de tenir dos pares. Segons donava a entendre, Paco Marsó, un dels grans amors a la vida de la seva mare, va ser meravellós amb ell. Mentre que a Fernando Arribas (el seu pare biològic) el va conèixer per casualitat.

"M'enorgulleix ser el fill d'una de les dones més estimades del nostre país", assegurava veient tot l'afecte que estava rebent la seva mare.