Muntatge de fotos de primer pla de Fabiola Martínez i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de la seva exparella Bertín Osborne

GENT

Fabiola Martínez comença el compte enrere lluny de Bertín Osborne: passarà dilluns

Fabiola Martínez està entusiasmada pel fet que tindrà lloc d'aquí a uns dies i amb el qual demostrarà que ja no la uneix res al cantant de ranxeres

Fabiola Martínez ja està preparada per al nou repte que afrontarà d'aquí a uns quants dies i que ja té data. Des que es va divorciar del presentador de Mi casa es la tuya, la veneçolana ha estat guanyant pes a la televisió participant en diversos programes.

La vam veure com a col·laboradora a Y ahora Sonsoles en plena polèmica del seu exmarit i Gabriela Guillén. Ara, Fabiola farà el salt a l'escenari de la mà de TVE per participar en el programa Baila como puedas. Un format que veurà la llum el pròxim dilluns 11 de març a les 22:00.

Fabiola Martínez es distancia de Bertín: dilluns comença una nova feina a la televisió

Fabiola Martínez fa molt que va reprendre les regnes de la seva vida després de separar-se d'Osborne. Van ser una de les parelles més consolidades i la seva ruptura va causar un gran enrenou mediàtic. Malgrat el distanciament, van continuar tenint una relació cordial que, avui dia, encara mantenen.

Tot i això, el pas del temps ha fet que la veneçolana hagi guanyat interès mediàtic. Al principi va ser pels escàndols del seu exmarit, però a poc a poc el seu posicionament a no pronunciar-s'hi va anar canviant les coses.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez cobra protagonisme lluny del seu exmarit | Europa Press

Fabiola volia que la reconeguessin pels seus projectes, sobretot per la seva tasca al capdavant de la Fundació Bertín Osborne. Doncs bé, ara Fabiola ha començat el compte enrere d'un projecte que veurà la llum dilluns que ve. Així ho anunciava Martínez al seu compte d'Instagram a través d'aquest enllaç.

Es tracta d'una nova feina que l'allunya de Bertín, ja que no hi té res a veure. A diferència del seu paper com a col·laboradora a Y ahora Sonsoles on va parlar del cantant, en aquesta ocasió el seu exmarit es troba al marge.

Post de Fabiola Martínez a Instagram amb la promoció de l'estrena de 'Baila como puedas' amb els ballarins el 6 de març de 2024
Fabiola Martínez participarà en 'Baila como puedas' | Instagram, @fabiolamartinezb_

Martínez serà una de les concursants del nou programa que TVE estrenarà el dilluns 11 de març, Baila como puedas. Un format on famosos i ballarins lluitaran per mantenir-se al concurs i evitar l'expulsió.

Fabiola està entusiasmada amb aquesta aventura televisiva, sobretot perquè li dona l'oportunitat de volar per si mateixa. L'empresària ha demostrat que té nom propi i que no cal parlar del seu exmarit per ser a la televisió. S'ha convertit en un personatge més la vida del qual genera interès al marge de Bertín.

Fabiola Martínez vola sola

Mentre la vida de Bertín s'ha vist sacsejada per les polèmiques recents, la de Fabiola ha experimentat un canvi notable. No només està aconseguint grans èxits al capdavant de la Fundació que comparteix amb el cantant, sinó que també ha emprès projectes de gran envergadura.

Fa uns quants mesos va tenir lloc la primera edició dels premis Dona2 vinculats a l'organització que presideix. Gran part de la seva feina ha comptat amb el suport del presentador, deixant palès que són un equip.

Fabiola Martínez posant en un photocall a la gala de la seva fundació
Fabiola Martínez es desvincula de Bertín | GTRES

Ara bé, la incursió de Guillén ha provocat que Bertín evités ser en alguns esdeveniments. Per exemple, a l'entrega dels premis abans esmentats, on el cantant es va limitar a enviar un vídeo.

Això va donar l'oportunitat a la veneçolana de demostrar la seva vàlua lluny de la influència del pare dels fills. De fet, d'un temps ençà, cada cop són menys les preguntes relacionades amb el cantant que fan a Fabiola. Si bé és cert que busquen la seva opinió sobre alguns temes, Bertín ja no és l'eix principal de l'interès que desperta Martínez.

N'és una prova que hagin decidit comptar amb ella com una de les participants del nou programa que s'estrenarà a TVE. L'empresària compartirà escenari amb figures conegudes com ara Lydia Lozano, Álvaro Muñoz Escassi, el Maestro Joao, entre d'altres. El compte enrere ha començat i Fabiola està preparada per volar sola i lluny de Bertín.

➡️ Gent

Més notícies: