Primer pla de María del Monte, somrient i maquillada

María del Monte pateix un assalt a casa seva amb ella i la seva dona dins

La Guàrdia Civil investiga aquest robatori amb violència a casa de la cantant

María del Monte i la seva dona, la periodista Inmaculada Casal, acomiaden els darrers dies d'estiu de la pitjor de les maneres. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha començat la investigació per l'assalt amb violència que ha patit la cantant María del Monte a casa seva, a Gines (Sevilla). L'artista era a l'interior de l'habitatge al costat d'Inmaculada Casal.

Segons ha transcendit, tot va passar divendres a la matinada i, de moment, no hi ha cap detingut.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Un grup d'encaputxats assalten la casa de María del Monte

La Policia Judicial ja han dut a terme la primera inspecció ocular a l'habitatge a fi de poder trobar indicis que ajudin a identificar els autors.

Fins ara no hi ha detinguts. Un altre pas fonamental que ja s'ha dut a terme és la presa de declaracions de María del Monte i la seva parella, la periodista Inmaculada Casal. Totes dues es trobaven dins del domicili quan van passar els fets.

María del Monte acompanyada d'Inmaculada Casal a la gala benèfica contra el càncer a Marbella el dia 5 d'agost de 2023
María del Monte i la seva dona, Inmaculada Casal, es trobaven a la vivenda quan tot va passar | Europa Press

Tal com avança el Diario de Sevilla: "eren un grup format per almenys cinc persones i que anaven totes amb les cares cobertes i guants per no deixar empremtes. Van sostreure una quantitat de diners que no ha transcendit".

Divendres passat al matí, els operaris s'encarregaven de reposar tot el cablejat de l'enllumenat de la zona. Aquest fet podria mantenir alguna relació directa amb l'assalt a casa de l'artista, tot i que de moment no s'ha confirmat.

María del Monte es trobava amb la seva dona quan tot va passar

Encara que la majoria dels robatoris a habitatges solen donar-se quan els propietaris de la casa no estan dins, ja que així el delicte es considera només "robatori amb força" i és menys castigat, aquesta vegada, María del Monte i Inmaculada Casal sí que estaven dins de l'immoble. Els fets van passar dijous a la matinada a divendres, a la localitat de Gines (Sevilla).

Aquest assalt recorda, i molt, el que patia Miguel Bosé i els seus fills aquesta mateixa setmana a casa seva, a Mèxic. El cantant, els seus fills i l'equip de la llar van ser lligats durant gairebé dues hores. Al cantant li van sostreure diverses joies i una gran quantitat de diners.

Immaculada Casal i María del Monte, passejant pels carrers de Sevilla el 2023
María del Monte i Inmaculada Casal van fer pública la seva relació el 2022 | Europa Press

Sense cap dubte, aquest assalt haurà suposat un gran ensurt per a la parella que, actualment, es trobaven vivint un moment pletòric a les seves vides. Va ser el 2022, durant l'Orgull de Sevilla, quan la intèrpret de Cántame va fer pública la seva relació davant dels mitjans i davant del públic.

Fa un parell de setmanes, la parella va ser captada gaudint d'uns dies de desconnexió a Eivissa, on es van mostrar molt feliços i enamorades.

Tot i que l'artista sempre ha estat molt gelosa de la seva vida privada, i ha preferit mantenir els aspectes personals allunyats del que és públic, María i la seva dona decidien proclamar el seu amor amb total llibertat.