Fotomuntatge de Rosalía amb una imatge de la seva mansió de Manresa i un cor trencat de fons

GENT

La milionària mansió que l'ex de Rosalía li va comprar a Catalunya abans de separar-se

La ruptura de Rosalía i Rauw Alejandro va ser una de les més sonades del 2023. Aquest Sant Valentí, la catalana podria passar-lo amb la seva nova il·lusió, l'actor Jeremey Allen White

Rosalía i Rauw Alejandro eren la parella del moment. El cert és que ningú no podia imaginar que després de les seves aparicions públiques i les seves fotos compartides, la parella decidiria posar punt final a la seva relació.

De fet, va ser una de les ruptures més sonades del 2023. Després de la demanada de mà del cantant porto-riqueny a la catalana, tot feia pensar que era un amor indestructible. No obstant això, res més lluny de la realitat.

La vida continua i ara com ara, tots dos fan la seva vida per separat. De fet, és possible que aquest 14 de febrer, dia de Sant Valentí, Rosalía el passi amb la seva nova il·lusió, l'actor Jeremey Allen White.

La mansió que Rauw Alejandro va comprar a Rosalía a Catalunya

Va ser l'any 2022 quan Rosalía va anunciar a través de les xarxes socials que s'havia comprat una espectacular casa amb el seu xicot. I el més sorprenent de tot és que la casa estava ubicada a Catalunya, més concretament a Manresa.

Per celebrar la compra, Rosalía va voler compartir una fotografia al seu compte d'Instagram. En ella, se la podia veure amb la seva parella, el cantant Rauw Alejandro, fent-se un petó al jardí de la seva nova finca.

Tot i això, tal com ha anunciat Vanitatis, va ser Rauw Alejandro qui va adquirir la propietat. D'aquesta manera, això suposaria un maldecap per al cantant. Ja que, després de la ruptura amb Rosalía, no té cap mena de vinculació amb Catalunya.

Primer pla de Rauw Alejandro amb rostre neutre posant en un photocall
Rauw Alejandro va comprar la mansió de Manresa. | GTRES

Un palauet valorat en 2 milions d'euros

L'habitatge que el cantant porto-riqueny va comprar per a Rosalía estava valorat en 2 milions d'euros. Gairebé res. I és que a la propietat, no hi falta cap luxe: piscina, jacuzzi, celler i terrasses que donen la volta a tota la casa són algunes de les seves estades.

A més, el palauet compta amb unes 30 hectàrees de jardí i 2.624 metres quadrats d'habitatge. Així mateix, aquest disposa de 10 habitacions i dos menjadors. Un és de 120 metres quadrats, mentre que l'altre, el més petit, té 90 metres quadrats.

La casa també compta amb un alt valor històric i arquitectònic i es troba dins del Pla Especial de Protecció del Patrimoni de la Ciutat. A més, la mansió va ser dissenyada per l'arquitecte Ignasi Oms i Ponsa, personatge del moviment modernista català.

Fins ara, es desconeix que farà la ja exparella amb el palauet. Però Rauw Alejandro, a la cançó de comiat que va compondre per a Rosalía, va dir el següent: "Acabaré la nostra caseta per si et dona per tornar". I és que molts dels seus fans, van creure que es referia a aquesta casa de Manresa.

Imatge de la mansió de Rosalía i Rauw Alejandro a Manresa
Imatge exterior del palauet de Rosalía i de Rauw Alejandro. | Habitaclia

El nou projecte de Rosalía a Catalunya

L'emissora Rac1 ha anunciat que Rosalía vol instal·lar el seu estudi musical a l'Hospital de Llobregat, a la província de Barcelona. D'aquesta manera, la catalana estaria buscant habitatge al municipi de Vallvidrera, on també viu la seva germana Pilar.