Muntatge de Concha Velasco emocionada i Manuel Velasco somrient

GENT

Manuel Velasco aporta un detall clau després del que ha passat amb Concha Velasco als Goya

Manuel Velasco, molt feliç i agraït després de l'homenatge que han fet a la seva mare als Goya aquest cap de setmana

Manuel Velasco ha reaparegut a Y ahora Sonsoles després del preciós homenatge que van rendir a la seva mare, Concha Velasco , als Goya.

Molt emocionat, Manuel assegura que ha estat "un cap de setmana molt emocionant, perquè és la terra on va néixer", ha comentat respecte a l'esdeveniment celebrat a Valladolid.

A més, ha explicat que a banda d'anar als Goya, també s'han ocupat d'altres assumptes, ja que precisament és la terra on està enterrada Concha Velasco.

Primer pla de Manuel Martínez Velasco amb cara seria
Manuel Velasco ha reaparegut a Antena 3 per parlar dels Goya | Europa Press

"Tenim la sensació d'un deure ben fet. No ens esperàvem la sorpresa d'Ana Belén, aquell homenatge tan especial que li van dedicar", ha explicat respecte a la sensació que es van emportar.

I aquí, Manuel Velasco també ha aprofitat per aportar un detall clau. "Ja estava previst un homenatge a ella en ser la seva terra a Valladolid", assegura. "I després de morir, han seguit endavant amb l'escaleta".

Un dels moments més emotius dels Goya va ser, sens dubte, quan Ana Belén juntament amb els Javis, presentadors de la gala, van cantar algunes de les cançons més mítiques de l'artista.

Manuel Velasco reapareix després de l'homenatge a Concha Velasco als Goya

A més, Manuel Velasco també assegura sentir-se molt feliç amb el fet que posin el nom de la seva mare a Sala Roja dels Teatres del Canal . Una decisió que comunicava fa uns dies la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso .

"Quan inaugurem la sala vermella, ja podrem respirar tranquils", ha confessat Manuel. "Volem muntar un petit museu i posar-hi tots els seus premis".

Tot i que el més important per a ell, és que els polítics hagin aconseguit arribar a un acord. "El que no aconsegueixi Concha Velasco...", han apuntat els col·laboradors.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Manuel Velasco, molt feliç per l'homenatge a la mare | Europa Press

"Em sento feliç que estiguem protegint el llegat de la millor manera", ha afegit Manuel Velasco força emocionat.

És més, sembla que l'homenatge celebrat a Valladolid es convertia en un cúmul de casualitats en honor a Concha Velasco.

"Es van ajuntar tots els astres, perquè a més Sigourney Weaver era una de les seves actrius favorites", ha revelat Velasco.

I, a més, "dóna la casualitat que la primera imatge que es va fer la meva mare amb Sigourney Weaver, se la va fer el mateix Juan Antonio Bayona". El director es convertia en el triomfador absolut dels Goya amb ni més ni menys que 12 estatuetes.

"Hi ha coses que no tenen explicació i que semblen fetes a propòsit", ha destacat sobre això Manuel. "Jo sense el meu germà Paco i sense la meva família no podria, em sentiria desbordat. Heretem el testimoni de protegir el seu llegat".