Muntatge d'Alba Silva i Sergio Rico somrient junts al carrer, una embarassada i un emoji de por

GENT

Alba Silva revela la seva única por després de quedar-se embarassada de Sergio Rico

Alba Silva concedeix unes noves declaracions i parla sobre un trist episodi que va viure amb el seu marit justament abans del terrible accident

Alba Silva ha revelat, a través de les seves últimes declaracions, quina és la seva por més gran després d'anunciar el seu nou embaràs amb Sergio Rico. Tal com ella mateixa ha confessat, tem perdre el nadó igual que li va passar fa uns mesos.

Tot i que l'any passat va ser força complicat per a aquest matrimoni a conseqüència del greu accident que va patir el futbolista, no hi ha dubte que han començat amb bon peu aquest 2024.

Alba Silva amb ulleres de sol i una bossa marró i Sergio Rico amb una camisa texana al carrer
Alba Silva i Sergio Rico esperen el seu primer fill | Europa Press

Tant és així que, nou mesos després que el marit d'Alba Silva hagi rebut l'alta hospitalària, han anunciat que aquest any es convertiran en pares. Una notícia que han compartit, en exclusiva, amb la revista ¡Hola!.

"Estem molt agraïts a la vida.[…]Després de tot el que hem passat, aquesta notícia és un regal, sobretot per a Sergio, que està molt emocionat", ha assegurat la influencer en aquesta capçalera del cor.

Alba Silva amb ulleres de sol i Sergio Rico amb una armilla en unes escales
El matrimoni va perdre un nadó abans de l'accident de Sergio | Europa Press

Tanmateix, hi ha un tema que no els està deixat gaudir d'aquest moment tant com els hagués agradat. I tot a conseqüència d'una desgràcia que va passar abans del terrible accident que va patir Sergio Rico.

Tal com ha assegurat Alba Silva, “abans de l'accident de Sergio, vam perdre un nadó”. "Ara tenim por que ens pugui tornar a passar. Estem nerviosos, però molt il·lusionats", ha afegit a continuació.

Alba Silva i Sergio Rico esperen el seu primer fill després de l'accident que va patir el futbolista

Malgrat els seus temors a perdre el nadó, Alba Silva i Sergio Rico no poden estar més contents i il·lusionats amb l'arribada del seu primer fill en comú. Una notícia que, de segur, els canviarà la vida per sempre.

Tot i això, fa nou mesos, va passar una cosa que va suposar un abans i un després en el seu matrimoni. A finals de maig de l'any passat, la parella estava gaudint de la romeria del Rocío quan el porter del París Saint-Germain va caure d'un cavall.

Sergio Rico atenent la premsa a la sortida de l'hospital
Sergio Rico va estar tres mesos ingressat a l'hospital | Europa Press

Accident que va mantenir el marit d'Alba Silva a l'UCI durant cinc setmanes, a més d'estar gairebé tres mesos ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla. Segons l'atestat de la policia, Sergio Rico va rebre una puntada de peu o una trepitjada al coll. Incident que va fer perillar la seva vida.

"Jo no era conscient de la gravetat de l'assumpte, volia pensar que no havia estat tan greu. Quan vam arribar a l'hospital, els metges ens van dir que era molt més fort del que pensàvem al principi", va recordar la influencer davant dels mitjans de comunicació.

Ara bé, gràcies a la gran tasca de l'equip mèdic que es va encarregar del seu cas, Sergio Rico va poder abandonar aquest centre sanitari a mitjans d'agost. Moment que va aprofitar per agrair públicament tot el suport i afecte que havien rebut tant ell com Alba Silva durant aquestes setmanes.

Però no va ser fins al mes de gener passat quan el porter del París Saint-Germain va actualitzar el seu estat de salut durant una entrevista per a DAZN.

"La veritat és que em trobo molt bé.[…]Diria que m'he recuperat en un 90 per cent. Parlen de l'aneurisma, que encara segueix una mica obert. Li queden 2,7 mil·límetres per tancar-se", va assegurar el futbolista.