Muntatge d'un primer pla de Gemma Puig somrient, el logotip de TV3 i un emoji de sorpresa
GENT

Gemma Puig, la presentadora de TV3 que podria perdre la seva feina

La cadena catalana estudia la possibilitat de tornar a incorporar Tomàs Molina després del seu fracàs a la política

Gemma Puig està veient perillar el seu treball com a dona del temps a TV3. Després que la cadena confiés en ella per substituir Tomàs Molina, ara els papers sembla que poden tornar al punt de partida. I és que les eleccions europees no van anar tan bé com pensava ERC i un dels seus candidats, Tomàs Molina, s'ha de replantejar el seu futur.

El meteoròleg va decidir apartar-se durant un temps del món de la televisió per dedicar-se a la política. Era el número quatre a la llista dels independentistes, però la ciutadania no els va donar la seva confiança i els seus vots.

Muntatge de Tomàs Molina i el logotip d'ERC

Gemma Puig, pendent de la decisió que prengui el seu company

Tomàs Molina, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha especificat que la seva aventura com a polític actiu tindrà lloc del 2027 al 2029. I què farà mentrestant? Voldrà tornar a tenir el seu lloc a TV3?

Si fos així, Gemma Puig podria perdre el lloc que s'havia guanyat. Fa només dos mesos que està ocupant la plaça de Tomàs Molina i, després del resultat de les eleccions, no sap què passarà amb el seu lloc de treball.

Tal com avancen des d'EnBlau, TV3 no té cap intenció de tornar a incorporar el polític d'ERC. Almenys durant un temps perquè la ciutadania no els associï amb cap ideologia política.

Pla mig de Tomàs Molina

Un futur incert a la secció del temps de la cadena

Tot i això, cal recordar que Tomàs Molina té una plaça fixa a la televisió catalana i que, de fet, és el cap de la secció de meteorologia. Però, en aquests moments, tot apunta que caldrà esperar i veure quina decisió prenen els directius.

La possible reestructuració de la plantilla podria implicar canvis que afectin l'audiència. Encara que, passi el que passi, Gemma Puig pot estar tranquil·la perquè fa més d'una dècada que TV3 confia en ella i en la seva professionalitat.

Gemma Puig apareix en antena des de l'any 2008 i ho ha fet presentant el temps als Matins, al 3/24 i a Catalunya Ràdio. És clar que feina no n'hi faltarà, però competència li sobra.

➡️ Gent

Més notícies: