Muntatge de Manuel Martos amb vestit i corbata al costat d'Amelia Bono somrient amb unes arracades daurades i un senyal d'alarma

GENT

Amelia Bono destapa una dada inèdita sobre Manuel Martos i llança una petició

Amelia Bono ha trencat el seu silenci per confirmar la nova separació de Manuel Martos. A més, ha aprofitat per revelar quan es va produir aquesta ruptura

Tot i que el cercle més proper a Amelia Bono ha negat una nova crisi en el seu matrimoni, la influencer ha trencat el seu silenci per confirmar aquests rumors de separació. Moment que ha aprofitat per revelar una dada inesperada sobre la seva ruptura amb Manuel Martos: quan es va produir el distanciament.

Després de sortir a la llum aquesta notícia, diversos mitjans de comunicació s'han desplaçat fins a l'habitatge familiar d'Amelia per intentar parlar amb ella. I encara que al principi s'ha mostrat molt nerviosa per la presència de la premsa, finalment la socialité s'ha pronunciat sobre aquests rumors.

Muntatge del primer pla d'Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono confirma la seva nova separació de Manuel Martos | GTRES, E-Noticies

Tal com ha confirmat la mateixa Amelia Bono, aquesta notícia "no és d'ara". A més, ha volgut aprofitar l'ocasió per llançar públicament una petició: que respectin la seva família per perjudicar el mínim possible els seus fills.

"Però si ja ho heu vist. Jo només us demano, si us plau, que ens deixeu tranquils, que tenim quatre nens petits i ja està", ha assegurat la influencer, visiblement molesta.

Tot i això, sembla que les paraules d'Amelia Bono confirmant la seva ruptura no han estat suficients per als reporters que es trobaven al lloc.

Post d'Amelia Bono a Instagram feliç amb una mà al coll el 3 de juliol de 2023
Amelia Bono demana que respectin la seva família per no perjudicar els seus fills | Instagram, ameliabono

I encara que havia assegurat que aquesta separació "no és d'ara", una de les comunicadores li ha tornat a preguntar directament si ha trencat o no el matrimoni amb Manuel Martos. "Sí, hi ha ruptura", li ha respost rotundament.

D'una altra banda, Amelia Bono ha confirmat que, malgrat la situació delicada per la qual està passant la família, "està tot bé" entre ells dos. "Ens emportem tots fenomenal i tot està bé, de veritat, però deixeu-nos en pau", ha sentenciat la socialité.

Amelia Bono confirma la seva ruptura amb Manuel Martos i revela quan es va produir la seva separació

Després de sortir a la llum diversos rumors que apuntaven cap a una nova crisi matrimonial, Amelia Bono ha confirmat la ruptura sentimental amb Manuel Martos. Separació que, segons ha revelat ella mateixa, "no és d'ara".

Ara bé, fa tot just uns dies va ser la seva mare qui va desmentir aquesta informació davant els mitjans de comunicació. "Això és mentida.[…]Venim de casa seva, de menjar tots junts", va assegurar Ana Rodríguez en exclusiva davant les càmeres d'Europa Press.

Ana María Rodríguez somrient amb els llavis vermells, unes arracades llargues blaves i una brusa negra
La mare d'Amelia Bono va desmentir públicament aquests rumors | GTRES

Fa uns dies, es van encendre totes les alarmes al voltant d'aquesta parella mediàtica, i tot després que diversos usuaris d'Instagram s'adonessin d'un petit però revelador detall.

Tal com es pot veure en aquesta xarxa social, l'últim cop que Amelia Bono va publicar una foto amb el seu marit va ser el 10 de gener passat. Tanmateix, va ser una publicació especial per Sant Valentí la que ha acabat confirmant aquests rumors, ja que la influencer no va esmentar en cap moment Manuel Martos.

De fet, aquest diumenge, 25 de febrer, el programa Socialité ha donat la notícia menys esperada: el matrimoni “haurien trencat definitivament després de donar-se una segona oportunitat”. Una segona separació que s'ha produït després de 15 anys junts i quatre fills en comú.

La primera crisi per la qual ha passat la parella formada per Amelia Bono i Manuel Martos es va produir el juny de 2021. En aquell moment, tots dos van publicar un comunicat a les xarxes anunciant el final de la seva relació:

"Seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors. El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important, però diferent. I seguirem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera".

No obstant això, tan sols un any després, Amelia Bono i Manuel Martos van confirmar que havien donat una nova oportunitat al seu matrimoni. Una reconciliació que ara com ara ha arribat al final.