Muntatge amb Luis Pliego amb Bertín Osborne
GENT

Luis Pliego exposa la tensa situació econòmica de Bertín Osborne a 'Lecturas'

Luis Pliego destapa els problemes econòmics als quals s'enfronta Bertín Osborne a 'Lecturas'

Luis Pliego ha avançat a Lecturas informació exclusiva sobre els suposats problemes econòmics que afronta Bertín Osborne.

I és que, pel que sembla, just ara que el cantant està disposat a reconèixer el seu fill amb Gabriela Guillén, també surt a la llum la seva complicada situació amb Hisenda.

"Bertín Osborne estaria passant per una etapa econòmica força complicada", ha avançat Pliego. Així, l'artista tindria un important deute valorat en milions d'euros.

Una informació que ha avançat Luis Pliego en exclusiva a Lecturas. És més, la seva enorme finca de Sevilla on gravava el seu programa, estaria hipotecada i taxada per a subhasta per més de 4 milions d'euros.

Bertín Osborne parlant mirant de banda amb camisa blava i vermella i un micròfon a la mà

I, sobre aquesta, pesaria un deute de més d'un milió. No obstant, fins que Bertín no compleixi aquest impagament, no podrà vendre-la.

La propietat comptaria amb 2.100 metres quadrats i 49 hectàrees, on a més a més l'entreteniment estaria assegurat. Així, comptaria amb pista de pàdel, una quadra amb cavalls, piscina i celler, entre altres luxes.

Finca, de la qual Bertín Obsorne ha gaudit molt, però que ara podria perillar. “El problema és quan la teva mala reputació no et permet liquidar aquesta hipoteca”, ha explicat Luis Pliego.

Luis Pliego adverteix sobre la delicada situació econòmica de Bertín Osborne

I és que, pel que sembla, la paternitat del fill de Gabriela estava afectant-lo en l'àmbit professional. Sobretot, amb vista a la mala imatge que s'ha mostrat d'Osborne.

Pliego ha recordat que a Bertín Obsorne "ja li han caigut diverses campanyes, i que ha començat a sentir el pes de la mala imatge", assegura el director de Lecturas.

"Si ara passés alguna cosa, els seus fills no heretarien res", adverteix. "Ha tingut la casa molt de temps a la venda i no ha aconseguit vendre-la, almenys en els números que ell volia", apunta.

Captura de Luis Plec a 'TardeAR' parlant sobre Bertín Osborne

El mateix Luis Pliego assegura que Bertín Osborne s'ha sincerat sobre això al seu programa, on arribava a "exercir d'Idealista i ensenyar tots els racons de la casa".

Una tècnica que tampoc li funcionava, ja que “ara té diverses hipoteques i està taxada per a subhasta”.

Encara que també apunten que potser després del comunicat que ha emès reconeixent el seu fill, això jugui a favor de l'artista.

"El nen tindrà una pensió, però Bertín encara no es pot jubilar i ha de continuar treballant", assenyala Pliego respecte a la factura que li ha passat aquest conflicte econòmic.

➡️ Gent

Més notícies: