Muntatge de Fabiola Martínez seriosa en abric verd, Sonsoles Ónega seriosa en vestit negre i Bertín Osborne somrient en vestit i corbatí negres
GENT

Fabiola Martínez es busca un problema amb Sonsoles Ónega per culpa de Bertín Osborne

L'exdona de Bertín Osborne no amaga la seva indignació en ple directe per culpa del pare dels seus fills

Fabiola Martínez ha vist com les darreres notícies relacionades amb el seu ex Bertín Osborne l'han tornada al focus informatiu. Va ser ahir quan el programa Y ahora Sonsoles tractava la informació relacionada amb la prova de paternitat de Gabriela Guillén i Bertín Osborne. L'espai d'Antena 3 connectava en directe amb l'exdona del cantant quan es va produir un moment de tensió del qual també va poder ser testimoni el públic.

Fabiola Martínez presentava el primer mercat ambulant solidari organitzat per la Fundación Bertín Osborne per recaptar fons. Després de fer un parell de comentaris relacionats amb l'esdeveniment, l'excol·laboradora del programa era preguntada per la nova paternitat del seu exmarit.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega seriosa en samarreta blanca, Fabiola Martínez parlant en samarreta taronja i imatges de Bertín Osborne i Gabriela Guillén el 17 de juny de 2024

Una qüestió davant la qual Fabiola va deixar clara la seva postura des del principi: “No em correspon. És un tema seu, que jo respecto i no tinc res per aportar. És la seva vida”, va respondre.

Fabiola Martínez s'enfronta en directe a Sonsoles Ónega

Els tertulians van continuar insistint amb les mateixes preguntes a Fabiola Martínez. Ella, sense amagar la seva indignació, posava de manifest el que pensava.

"Mescleu les coses, jo ja no sé què fer perquè no ho feu. Hi ha molta gent treballant darrere de la Fundació, moltes famílies. Tant de bo pugueu veure més enllà de la imatge que puguem donar els fundadors", reaccionava molesta.

Sonsoles, per part seva, responia a les paraules de Fabiola Martínez. "M'estic sentint incòmoda perquè m'estan dient que estaves advertida", es defensava la presentadora.

Muntatge de fotos de Sonsoles Ónega amb rostre seriós i Fabiola Martínez amb rostre somrient

La veneçolana, per contra, negava aquestes afirmacions: "No estava advertida de res. Se m'havia dit que m'acompanyarien al mercat i que, potser, feien alguna pregunta sobre l'actualitat", responia contundent.

Fabiola va voler posar èmfasi en la feina que hi ha darrere de la Fundació: “Hi ha una feina meravellosa de la qual podria parlar hores. Mesclar temes per omplir no em sembla bé”, va insistir visiblement enfadada abans les preguntes relacionades sobre Bertín Osborne.

Ónega, amb tot, no es va moure de la seva postura: “Jo pel meu equip mato, però si el meu equip assegura que et va anticipar, jo els crec. Ho sento a l'ànima”, va insistir la presentadora.

Captura de Fabiola Martínez parlant amb els reporters

Unes paraules davant les quals Fabiola va tornar a reaccionar. “No vull atendre mitjans que preguntin per això que està passant”, va recordar. “A mi ningú em va dir que se'n parlaria”, va concloure, deixant clar que ella vol mantenir el focus en la tasca solidària de la Fundació.

Mentrestant, Bertín Osborne va anunciar fa uns dies que va reconèixer el seu fill amb Gabriela Guillén. Mitjançant un comunicat conjunt amb la uruguaiana, el presentador va explicar que assumeix la paternitat del menor. Tots dos van coincidir a demanar respecte als mitjans per protegir i preservar la imatge i la identitat del petit.

Sonsoles Ónega es va mantenir ferma defensant el seu equip

"M'he equivocat, i no vull continuar fent-ho. Gabriela es mereix tot el meu respecte i per descomptat per sobre de nosaltres hi ha un menor que ha de créixer en harmonia, allunyat de qualsevol polèmica", deia el comunicat esmentat.

Malgrat l'acord, la justícia ha continuat endavant amb el procés legal, i tant Gabriela com el nadó es van fer les proves d'ADN que confirmaran la paternitat de Bertín Osborne.

Muntatge de Fabiola Martínez somrient amb unes arracades de cèrcol, Bertín Osborne amb rostre neutre amb una jaqueta verda i Sonsoles Ónega somrient

Mentrestant, s'especula amb la possibilitat que Gabriela es pugui mudar a Sevilla, on resideix Bertín Osborne. Una decisió que facilitaria la relació entre el cantant i el fill. Ara bé, aquesta és una possibilitat que Guillén, de moment, no ha confirmat ni desmentit.

➡️ Gent

Més notícies: