Muntatge de Bertín Osborne i Gabriela Guillén amb un nadó
GENT

Gabriela Guillén, disposada a cedir en un aspecte clau del fill amb Bertín Osborne

Després de posar fi a la guerra, Gabriela Guillén ha tingut un gest bonic amb Bertín Osborne, relacionat amb el seu fill

No hi ha cap dubte que la guerra entre Gabriela Guillén i Bertín Osborne ha arribat al final. I n'és una prova l'última decisió que ha pres l'empresària en relació amb el seu fill en comú.

Tal com ha transcendit les últimes hores, Gabriela ha volgut tenir un gest bonic amb Bertín. Tant és així que, malgrat que fa cinc mesos va inscriure el menor en registre amb els seus cognoms, ara ha canviat d'opinió.

Muntatge de Gabriela Guillén parlant mirant de banda amb una brusa de zebra groga i negra i Bertín Osborne mirant de banda amb camisa negra i vermella i un micròfon a la mà

Després d'arreglar les diferències amb Bertín Osborne, Gabriela Guillén ha expressat el seu desig que el seu fill porti també el cognom del seu pare. "Ja està disposada que porti el cognom de Bertín", ha assegurat el col·laborador de televisió, Sergio Pérez.

A més, durant l'última emissió de Fiesta, el comunicador també ha confirmat que, malgrat la decisió que ha pres l'empresària, serà el jutge qui tingui l'última paraula.

Sigui com sigui, la veritat és que l'últim moviment de Gabriela ha deixat al descobert la bona sintonia que manté avui dia amb Bertín Osborne. Un acostament que ja van deixar al descobert el 12 de juny passat, a través del comunicat inesperat que tots dos van enviar als mitjans de comunicació.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

Aquell dia, i després de mesos posant en dubte la paraula de l'empresària, aquest conegut artista no va tenir cap problema a l'hora d'entonar el mea culpa.

Segons es pot llegir en aquest escrit, Bertín Osborne “ha volgut fer públic el seu compromís de donar el millor futur al nadó” que Gabriela Guillén va donar a llum “fa cinc mesos”.

Gabriela Guillén torna a cedir i accepta que el seu nen porti el cognom Bertín Osborne

Després de posar fi a la guerra polèmica amb Bertín Osborne, Gabriela Guillén ha pres una nova i determinant decisió en relació amb el fill que tenen en comú. Tal com ha assegurat el periodista Sergio Pérez, l'empresària està disposada que el nadó porti el cognom del seu pare.

Amb aquest gest bonic, la paraguaiana ha volgut deixar clar que tots els problemes que ha tingut amb la seva exparella ja formen part de passat. I tot després de l'acostament evident que s'ha produït entre ells. Cosa que tots dos van deixar al descobert a través del seu comunicat:

“M'he equivocat i no vull continuar fent-ho. Gabriela es mereix el meu respecte i, per sobre de nosaltres, hi ha el menor que ha de créixer en harmonia i allunyat de qualsevol polèmica. És una responsabilitat que assumeixo”.

Primer pla de Gabriela Guillén amb el rostre molt seriós

D'una altra banda, i mentre s'especula amb la possibilitat que Gabriela Guillén torni a asseure's a un plató de televisió, ha sortit a la llum una nova informació.

Després de deixar de banda les seves diferències amb Bertín Osborne, sembla que l'empresària podria estudiar la possibilitat de mudar-se a Sevilla. I tot perquè el seu fill pugui estar més a prop del pare.

Motiu pel qual, fa només unes hores, diversos mitjans de comunicació han volgut preguntar a Gabriela Guillén directament per aquest tema. Tanmateix, la model ha optat per no confirmar ni desmentir aquesta informació.

➡️ Gent

Més notícies: