Muntatge amb Víctor Sandoval amb Luis Font de 'Locomía'
GENT

Víctor Sandoval reviu el seu pitjor malson amb Luis Font, membre de 'Locomía'

Víctor Sandoval ha reviscut el seu pitjor malson amb Luis Font de 'Locomía', amb qui va compartir una nit d'amor

Víctor Sandoval ha reviscut el seu pitjor malson a Ni que fuéramos. I és que Luis Font, membre de 'Locomía', ha recordat la nit d'amor que van compartir.

Una nit que, pel que sembla, no va acabar gens bé. Així, Font ha amenaçat d'explicar-ho tot sobre el que va passar entre tots dos fa tants anys.

"Estic molt molest amb ell", denuncia Luis Font. "Va sentir certa cosa atracció per mi, però la cosa no va anar bé".

"Me'l vaig trobar en un restaurant i va començar a cridar-me i a fer el seu xou. Vaig agafar un got d'aigua i li vaig tirar a la cara", explica a l'entrevista que concedirà al programa.

Captura de Luis Font de 'Locomía' Al costat de Víctor Sandoval a 'Ni que fuéramos'

I, tement la reacció que pogués tenir Sandoval, li han demanat que abandoni el plató i surti a la terrassa.

Ha estat a la tornada quan Víctor ha carregat amb duresa contra Luis, del qual assegura que el va agredir i no vol saber res.

"No has explicat la veritat sobre aquesta nit", ha sentenciat amb molta seguretat. "Jo estava amb Belén Esteban en un bar al costat de casa meva, on menjàvem. I ell s'espera que ella vagi al bany per entrar i llençar-se el got d'aigua", ha explicat respecte a l'enfrontament que van tenir.

Víctor Sandoval reviu el seu pitjor malson amb Luis Font, de 'Locomía'

"Jo demà no vinc, perquè aquesta persona em va agredir", ha advertit als seus companys. I, a continuació, ha passat a explicar el que va passar aquesta suposada nit 'd'amor' que van compartir.

"Me'l trobo a la discoteca Joy, i jo el convido a casa meva. També li pago el bitllet, perquè passi el cap de setmana", ha compartit Sandoval amb els seus companys.

"I li dono uns bons diners perquè faci el sopar, uns 600 euros, i em treu una truita", al·legava entre rialles.

"Va ser una nit de terror", s'ha lamentat Sandoval. "Ell diu que no recorda res. Comencem a festejar i, de sobte, quan estàvem a punt de fer l'amor, veig que no estava en condicions i li demano que es dutxi".

Captura de Víctor Sandoval amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'

Víctor Sandoval, que ja no estava disposat a mantenir relacions amb ell, li demana que dormin cadascun en llits separats. Aquí, Luis Font comença a al·lucinar i a veure molta gent a l'habitació.

"Em diu que els saludi, jo m'espanto i agafo unes tisores per amagar-les sota el coixí", ha revelat. Sens dubte, una situació molt surrealista que li va tocar viure amb el membre de 'Locomía'. "Jo no vaig veure ningú, però li vaig seguir el corrent".

Tot i això, Sandoval insisteix que ell mai el va veure beure ni prendre substàncies. "Ets un malson", ha explotat contra Font. "Li tinc terror".

➡️ Gent

Més notícies: