Muntatge de Camilo Blanes mirant a càmera i una retallada de la cara de Lourdes Ornelas sent entrevistada al carrer sobre un fons del carrer assolellat
GENT

Lourdes Ornelas explota en conèixer l'última hora de Sheila Devil: no hi ha solució

Lourdes Ornelas es queda sense paraules en veure l'última imatge que ha compartit Sheila Devil a les xarxes socials

Sheila Devil s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després de compartir amb tots els seus seguidors de les xarxes socials una nova i inesperada fotografia. Situació que, com calia esperar, ha generat un gran malestar a Lourdes Ornelas.

Des de fa mesos, la preocupació per la salut mental de Camilo Blanes no ha deixat d'augmentar. Tant és així que, des que va decidir canviar-se el nom pel del seu alter ego, el fill de Camilo Sesto s'ha distanciat, tant físicament com emocionalment, de la seva mare.

Lourdes Ornelas mirant Camilo Blanes amb cara de preocupació al sortir de casa

Ara bé, fa només uns dies, el fill de Lourdes Ornelas ha tornat a encendre totes les alarmes després de publicar al seu perfil d'Instagram una nova imatge. Hi podem veure Sheila Devil donant la benvinguda a l'estiu.

Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció ha estat el look que ha escollit per a l'ocasió. Tal com podeu veure, apareix posant d'esquena i vestida només amb la part inferior d'un biquini.

Una imatge que, com es podia esperar, no ha passat desapercebuda per a ningú, tampoc per a Lourdes Ornelas. Des de fa un temps, la mare de Camilo Blanes no ha tingut objeccions a demanar públicament ajuda per al seu fill.

“Estic molt preocupada per la vida de Camilo. Ell no és dolent, té una malaltia.[…]Una malaltia que tenen moltes persones al món i que és l'addicció”, va assegurar en una ocasió.

Lourdes Ornelas, molt preocupada després de veure l'última imatge que Sheila Devil ha publicat a les xarxes

No hi ha cap dubte que Lourdes Ornelas no pot més amb aquesta situació. Tant és així que durant tot aquest temps s'ha convertit en una de les veus més crítiques amb el seu fill.

No obstant això, tal com hem pogut veure a la darrera publicació de Sheila Devil, aquesta dona també compta amb el suport de diversos internautes. Sense pensar-s'ho dues vegades, alguns usuaris d'Instagram han intentat fer canviar d'opinió Camilo Blanes.

Primer pla de Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, amb el rostre seriós

"No escriuré el que vulguis llegir, només puc dir que et posis les piles perquè, quan despertis d'aquesta vida, serà massa tard". Uns altres, en canvi, han estat molt més explícits i han aconsellat que faci cas a Lourdes Ornelas.

“Allunya't d'aquelles persones que només t'estan enfonsant, fes cas a la teva mare que et va donar la vida”, li ha escrit un usuari d'aquesta xarxa social. “Sense paraules, cuida't molt”, ha demanat una altra persona.

Fotografia de Camilo Blanes a la terrassa d'un bar prenent alguna cosa amb un amic i fent-se un selfie

Durant aquests mesos, Lourdes Ornelas no ha tingut cap problema a exposar públicament quin és el veritable problema del seu fill: les seves males companyies. Tant és així que, en una ocasió, va esclatar durament contra ells.

“El meu fill està molt malalt i, per culpa de les companyies de què s'envolta, cada vegada està pitjor.[…]El tenen incomunicat, li han tret el telèfon perquè no es pugui comunicar amb ningú”.

A més, Lourdes Ornelas està convençuda que a aquestes persones “no els importa la vida de Camilo”. “No els importa que pateixi una sobredosi, no els importa gens… Només portar-lo al caixer perquè tregui els diners”, va afegir a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: