Fotomuntatge amb un fons de la ciutat de Barcelona i d'un restaurant i al capdavant Belén Esteban amb cara seriosa

GENT

El local de Barcelona que ha desfermat l'enuig de Belén Esteban: 'Tinc els meus drets'

Belén Esteban ha esclatat davant l'obertura del nou restaurant-museu sobre ella a Barcelona

Belén Esteban ha dit prou. Fa uns dies coneixíem que el restaurant Berto's Milanesa havia dedicat alguns locals a figures molt reconegudes i admirades d'Espanya.

Així, trobàvem establiments d'aquest restaurant a Barcelona totalment plens d'imatges i de frases mítiques de Joan Laporta, president del FC Barcelona, de Julio Iglesias o, fins i tot, de Belén Esteban.

Tot i això, sembla que a la 'princesa del pueblo' no li ha fet gens de gràcia. Preguntada per un mitjà sobre què opina del restaurant dedicat a ella, ha assegurat que no vol que l'homenatgin i que té drets d'imatge.

El restaurant de Barcelona dedicat a Belén Esteban

Berto's Milanesa decidia obrir a diversos punts de Barcelona uns restaurants-museu dedicats a diverses figures. Julio Iglesias, Joan Laporta, Maradona o el rei emèrit Joan Carles, entre d'altres, són algunes de les figures rellevants amb qui es pot menjar diversos tipus de milaneses mentre es gaudeix de les seves frases mítiques i d'un local ple d'imatges de la seva persona.

Exterior del restaurant Belén Esteban a Barcelona

Fa pocs dies, la cadena anunciava l'obertura d'un nou restaurant. El de Belén Esteban. Es tracta d'un local ubicat al centre comercial SOM Multiespai del districte de Nou Barris de Barcelona, a l'avinguda Rio de Janeiro, 42, que obria les portes dissabte passat, 11 de maig.

"Tinc els meus drets d'imatge"

Tot i això, sembla que a Belén Esteban no li ha fet gens de gràcia, i, preguntada per un periodista, ha assegurat que no vol que l'homenatgin.

"Jo tinc els meus drets d'imatge també. És més, la gent que porta totes les meves coses els han trucat", ha assegurat davant de la premsa.

I és que el restaurant Berto's Milanesa a Barcelona es val de la seva imatge, fent servir portades de revistes per il·lustrar el local. "És que la carta soc jo a la revista ¡Hola! i posa 'milanesa'".

"A mi em sembla molt bé que la gent treballi, però, home, no és normal el que han fet, i a sobre sense demanar permís".

Belén Esteban ha declarat, a més, que molta gent creu que el restaurant és de la seva propietat i que l'ha creat ella. "Tinc el TikTok ple de vídeos de gent donant-me l'enhorabona per la milanesa. Jo la milanesa la faig a casa meva".

"Aquest restaurant no és meu, que quedi molt clar, si us plau", ha demanat Belén Esteban. De moment, no se sap què passarà amb el restaurant Berto's Milanesa dedicat a la 'princesa del pueblo' a Barcelona. El que queda clar és que l'obertura a Belén Esteban no li ha fet gens de gràcia.

➡️ Gent

Més notícies: