Muntatge amb Luis Pliego amb Dulce Delapiedra i una captura de les seves declaracions a 'Lecturas'

GENT

Luis Pliego destapa l'inesperat problema de salut de Dulce, mainadera d'Isa Pantoja

Luis Pliego ha avançat la portada de 'Lecturas' amb una exclusiva sobre Dulce Delapiedra, mainadera d'Isa Pantoja


Luis Pliego ha avançat la portada de la revista Lecturas amb una entrevista bomba de Dulce Delapiedra. El director de la revista anuncia una exclusiva que no deixarà ningú indiferent, i encara menys Isabel Pantoja.

Així, Plec adverteix que "la vida de Dulce és molt amarga en aquests moments". Una decadència que començava durant la seva etapa amb els Pantoja a Marbella. "Allà comença la seva salut mental a ressentir-se, cosa que la porta on és ara".

"Es planteja fins i tot el suïcidi", ha explicat Luis Pliego, director de Lecturas. "Viu certs traumes que l'han afectat molt".

Captura de Luis Pliego parlant de Dulce Delapiedra a 'TardeAR'

Pel que fa al tema econòmic, Plec explica que Dulce té problemes amb Hisenda, ja que no va saber com gestionar els diners que va guanyar amb Supervivientes. "Ningú li va dir que ho havia de declarar".

I és que Delapiedra carrega contra la tonadillera coincidint també amb la comunió del seu net Albertito, fill d'Isa Pantoja.

Esdeveniment al qual, per descomptat, no hi està convidada ni s'espera l'artista, sobretot tenint en compte la tensa relació entre totes dues. Mare i filla fa temps que no parlen, i Isabel Pantoja ni tan sols assistia al casament de la seva filla amb Asraf Beno.

Luis Pliego avança la portada de 'Lecturas'

Molts desvergonyiments davant els quals Dulce Delapiedra té moltes ganes de parlar. I així ho ha fet, amb l'exclusiva més demolidora de la que fos mà dreta d'Isabel Pantoja a Cantora.

Així, Lectures avança portada amb aquestes poderoses declaracions. "He pres pastilles per deixar de viure", ha explicat a la revista. "Volia dormir i no despertar-me".

De la mateixa manera, també ha destapat molts dels abusos que va patir mentre treballava per a Pantoja, i que fins ara no havien vist la llum. Durant més de trenta anys, Delapiedra ho va donar tot per la tonadillera, i ara es troba en un dels pitjors moments de la seva vida.

Captura de Dulce Delapiedra durant una de les seves entrevistes a Telecinco

"El que tenia se l'ha endut Hisenda", confessa. "Cobro un subsidi de 480 euros, no em dona ni per pagar els 730 euros del lloguer", es lamenta abatuda.

De la mateixa manera, Dulce se sincera sobre les malalties que pateix, entre les quals es poden comptar dues hèrnies de disc, costelles trencades o una fibromiàlgia. "Tinc moltíssima ansietat. M'agradaria anar-me'n amb la meva mare", confessa.

La mainadera dels Pantoja es troba en una situació límit i acusa obertament Isabel Pantoja de certs problemes que pateix actualment.

"Tinc depressió crònica des que vaig viure a Marbella amb Isabel Pantoja", sosté. "He viscut una vida que no em tocava i no m'he fet com a persona".

Tot i això, Dulce encara té forces per defensar la que sempre ha estat "la seva nena". I és que segueix molt unida Isa Pantoja, a qui assegura que "només li ha faltat parir".

➡️ Gent

Més notícies: