Muntatge amb la infanta Cristina amb el rei Joan Carles I i la captura de la portada de 'Diez Minutos'

GENT

La infanta Cristina perd el cotxe de luxe: Joan Carles I no ha pogut fer res

'Diez Minutos' avança la portada amb una informació clau sobre el cotxe de la infanta Cristina

La infanta Cristina torna a estar al focus mediàtic, i és que gràcies a Diez Minutos ja sabem què ha passat amb el seu cotxe de luxe. Una cosa, que ni tan sols Joan Carles I hauria pogut evitar.

Segons porta la revista en exclusiva, sembla que va ser Iñaki Urdangarin qui es va quedar amb l'automòbil.

Un Volvo comprat a nom de la infanta, valorat en ni més ni menys que 70.000 euros i que hauria cedit a Iñaki Urdangarin.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin, la infanta Elena i els seus fills vestits de vestit per al funeral del pare d'ell, caminant en grup pel carrer amb cares penes

De moment, no sabem si aquest és un altre dels avantatges que s'ha endut gràcies al seu divorci, ja que recordem que Urdangarin també s'embossa una bona suma mensualment.

Tot perquè l'exduc de Palma guardi silenci i no destapi certs secrets de la família reial. Tot i que Urdangarin també ha hagut de pagar certes conseqüències arran del seu divorci.

Per exemple, tant ell com la seva xicota Ainhoa Armentia s'han quedat sense escorta. A més, la infanta Cristina hauria fet tot el possible per evitar la nova xicota d'Iñaki i no coincidir-hi.

I, mentre que ells es dediquen a passejar el seu amor, la infanta hauria recorregut a la que fos la sogra. De fet, Claire Liebaert s'ha convertit en un gran suport per a ella.

La infanta Cristina cedeix el cotxe a Iñaki Urdangarin

Tot i això, sembla que encara hi ha detalls d'aquesta ruptura i l'acord a què va arribar la parella, que se'ns escapen. Per exemple, els motius pels quals la infanta Cristina ha cedit el cotxe al seu ex, i que compartirà la revista en exclusiu matí.

D'altra banda, tot sembla indicar que a Iñaki no li va tan malament econòmicament com pensaven molts. Sobretot, perquè fa tot just uns dies descobríem que l'Audiència de Palma li pagava certa quantitat com a compensació.

Iñaki Urdangarin amb jaqueta grisa i gorra i junts negres al costat d'Ainhoa Armentia amb jaqueta rosa i gorra i guants negres corrent

Una manera de compensar els diners que Iñaki va ingressar de més després de la condemna, en concepte de responsabilitat civil. És a dir, que més enllà dels diners que també li ingressa la infanta Cristina, a l'Urdangarin no li aniria gens malament.

A això se suma que tots els seus fills ja han emprès el seu camí per separat. És a dir, que ja no en depenen tant, per la qual cosa Iñaki es pot dedicar a gaudir d'aquesta gran etapa personal.

Arran del cas Nóos, Iñaki Urdangarin ho va passar realment malament, ja que va haver de carregar amb totes les culpes. I Joan Carles I tampoc va fer res per ajudar-lo.

Així, no sorprèn que se sentís traït. I encara menys que això passés factura també a la seva relació amb la infanta, que mai no va tornar a ser la mateixa malgrat el gran amor que es tenien.

➡️ Gent

Més notícies: