Muntatge de Joan Laporta i Belén Esteban difuminada amb Barcelona de fons
ACTUALITAT

Joan Laporta no és l'únic: un famós rostre de Mediaset també té un museu a Barcelona

Després d'obrir museus inspirats en Joan Laporta o Julio Iglesias, arriba el museu d'una de les persones més estimades

Després de l'èxit del museu restaurant dedicat al president del FC Barcelona, Joan Laporta, el restaurant Berto's Milanesa ha apostat per crear el museu d'una altra cara molt coneguda al nostre país. Estem parlant ni més ni menys que de Belén Esteban.

En aquest nou museu dedicat a l'excol·laboradora de Mediaset, a més de gaudir d'un bon àpat, es pot repassar la vida de Belén Esteban a través de revistes i fotografies. I és que Berto's Milanesa ha ubicat aquest nou local al centre comercial SOM Multiespai de Nous Barris, a l'avinguda Rio de Janeiro, 42, a Barcelona.

Només arribar a aquest museu, es pot apreciar una figura de cartró a mida real de Belén Esteban, que dona la benvinguda al local. A més d'una revista amb tota la informació de la televisiva i una catifa vermella a l'entrada, es poden veure uns llums on posa ‘la princesa del pueblo’. I és que a l'exterior del museu no n'hi falta cap detall.

Exterior del restaurant Belén Esteban a Barcelona

A l'interior del local, les parets estan plenes de fotografies de Belén Esteban i algunes retallades de les portades que la madrilenya ha protagonitzat. I és que, de fet, fins i tot els banys estan plens d'imatges de ‘la princesa del pueblo’, i fins i tot hi ha televisions amb alguns dels seus moments més icònics de Sálvame.

El nou museu de Belén Esteban ofereix milaneses a 1 euro

Aquest nou museu-restaurant de Belén Esteban, a més, ha preparat una promoció per donar a conèixer el local. I és que dissabte que ve, 11 de maig, al museu de Belén Esteban oferiran milaneses a 1 euro, tal com asseguren des de les seves xarxes socials.

Interior del restautant dedicat a Belén Esteban a Barcelona

Des de les 19:30 hores del pròxim dissabte, a Berto's Milanesa repartiran les cinquanta primeres milaneses per només 1 euro. Després d'això, la resta de milaneses es podran obtenir per 5 euros. A més, tal com destaquen al seu compte d'Instagram, els assistents podran gaudir de begudes il·limitades per tan sols 2,95 euros.

Berto's Milanesa han apostat per fer aquest museu de Belén Esteban després d'obrir altres dedicats a Joan Laporta, Julio Iglesias, Maradona o el rei emèrit, Joan Carles I.

➡️ Actualitat

Més notícies: