Muntatge de fotos d'un plànol general de Barcelona i, al costat, una hamburguesa; al centre de la imatge, una persona amb rostre de sorpresa

ACTUALITAT

El nou restaurant que triomfa a Barcelona: hamburgueses per menys de 13 euros

Obre un nou restaurant a Barcelona especialitzat en hamburgueses veganes amb preus molt assequibles

El panorama culinari vegà de Barcelona s'enriqueix amb l'arribada de Mad Mad Vegan. Es tracta d'un restaurant especialitzat en hamburgueses veganes que ha aconseguit un gran èxit a Madrid i ara arriba a Barcelona per conquistar el paladar dels nous visitants.

Ubicat al carrer Aribau, 65, aquest establiment és el fruit de l'aposta de Nicolás Romero i el seu equip. Ells van voler recrear l'essència dels restaurants americans en versió vegana.

“Ens agradava molt el concepte de restaurant americà, les textures, els sabors i també l'ambient. Per això ens vam llançar a crear una alternativa vegetal, però que mantingués aquesta essència”, explicava Romero a Timeout.

Mad Mad Vegan destaca per estar enfocat a la simplicitat i a l'autenticitat de les hamburgueses ‘made in USA’. I és que la seva carta ha delectat els paladars més exigents.

Destaca la Double Vacon, una sucosa hamburguesa d'Heura, doble ‘formatge’ cheddar fos, ‘vacó’, enciam, tomàquet, cogombrets, ceba vermella i salsa sweet carolina casolana. Per només 12,95 euros, aquesta delícia va acompanyada de patates fregides i salsa picant suau.

Muntatge de fotos del local Mad Mad Vegan de Barcelona i al costat una imatge de dues hamburgueses que ofereix l'establiment

Una de les claus de l'èxit de Mad Mad Vegan és la selecció acurada dels seus ingredients. En lloc de fabricar les seves pròpies hamburgueses, opten per utilitzar productes de qualitat com les hamburgueses d'Heura i Beyond Meat. No obstant això, totes les salses i entrants són elaborats a la seva cuina, incloent-hi les delicioses ‘aletes de pollastre’ fetes amb coliflor arrebossada.

“Quan vam començar l'any 2019 hi havia moltes menys alternatives que ara i ens tornàvem bojos amb la carta, havíem d'unir milers de proveïdors per treure un plat que realment competís amb un restaurant no vegà. Ara col·laborem amb diversos obradors de cuina vegana i el moviment culinari i certes alternatives han avançat molt en general”, explica Romero.

L'ambient del local és un altre dels seus atractius, amb un disseny ampli i agradable que evoca una nau industrial. D'aquesta manera, Mad Mad Vegan busca allunyar-se dels excessos de coloraines dels ‘dinners’ inspirats en els anys cinquanta.

Així, Mad Mad Vegan promet ser un destí imperdible per als amants de la gastronomia vegana i els aficionats a les hamburgueses amb un sabor autèntic.

➡️ Actualitat

Més notícies: