Primer pla de Kiko Jiménez mirant a càmera
GENT

Kiko Jiménez explica per què no tornarà a parlar de Gloria Camila mai més

Kiko Jiménez ho ha confessat en un esdeveniment públic

Kiko Jiménez estava allunyat del focus mediàtic des que es va acabar Sálvame, on treballava com a col·laborador. Des de llavors, s'ha centrat en la seva faceta com a 'influencer' i gairebé no ha aparegut als mitjans. Tot i això, en les últimes hores l'hem vist en un esdeveniment públic, en l'estrena de la pel·lícula Awareness.

Kiko Jiménez en aquest acte ha estat preguntat per la tornada a la pantalla petita de la seva ex, Gloria Camila. I la seva resposta ha estat molt contundent: no en vol tornar a parlar. Encara més, ha confessat el perquè d'aquesta decisió.

Kiko Jiménez no vol tornar a opinar sobre Gloria Camila per un motiu

Kiko Jiménez va compartir quatre anys de la seva vida amb Gloria, aparentment feliços. Tot i això, la ruptura va desencadenar una vertadera guerra entre ells, que els va portar a intercanviar-se tota mena de retrets i crítiques a Telecinco.

Ara que el xicot de Sofía Suescun ha reaparegut a la vida pública s'ha volgut saber la seva opinió sobre la tornada de la seva ex a la televisió. I és que ella treballa ara a la secció de la premsa rosa d'Espejo Público, on dona detalls de la seva faceta personal i familiar.

Kiko Jiménez amb ulleres de sol i Gloria Camila Ortega en una imatge d'arxiu
Kiko Jiménez va tenir una relació sòlida amb Gloria durant força temps | Europa Press

Kiko sobre aquesta qüestió ha estat molt clar i contundent: “Això ja va passar a millor vida. Ja no treballo a Sálvame ni a Telecinco, així que ni em va ni em ve, aquesta és la veritat. Vaig a la meva feina, Sofía, la meva família i ja està, no m'importa res”.

Així mateix, Jiménez ha exposat que no vol tornar a parlar de la seva exparella perquè ella i la seva relació “ja estan oblidats. No hi ha necessitat de parlar-ne, no serveix de res. Cadascú té la seva vida i cal saber passar pàgina i fer el teu camí”.

“Jo crec que estic molt ben encaminat amb Sofía. Aquest és el meu present i el meu futur. Ja no tinc res a veure amb el meu passat”.

Kiko Jiménez amb americana blanca i camisa negra a l'estrena d''Awareness'
Kiko Jiménez ha deixat clar que ja no li interessa parlar de la seva ex, ja ha passat pàgina | Europa Press

Kiko Jiménez sí que parla del seu present i dels seus projectes

Kiko Jiménez de qui no ha tingut objeccions a parlar és de la seva noia, Sofía Suescun, amb qui fa uns cinc anys que surt, aproximadament. Ha confessat que amb ella està tot “genial, molt bé, cada cop millor. Fem bon equip i d'això es tracta”.

Sobre la seva relació ha revelat que, de moment, no entra als seus plans casar-se, encara que no ho descarten. Això sí, ha revelat que, si es convertissin en marit i muller, no ho farien amb una boda a l'ús. Ha exposat que, si fan el pas, serà una mica més informal, “una cosa així de bogeria en algun lloc paradisíac, que és el que ens agradaria”.

Selfie de Sofía Suescun i Kiko Jiménez a punt de donar-se un petó mentre prenen el sol
Kiko Jiménez continua feliç al costat de Sofía | Instagram, @sofia_suescun

Kiko tampoc ha tingut objeccions a referir-se a la seva sogra, Maite Galdeano, que sabem que té seriosos problemes de salut. Sobre això ha manifestat que “ella està delicada, però bé. La seva condició és una cosa irremeiable, l'únic que es pot fer és tractar-ho dins de les possibilitats i portar el dolor tan bé com sigui possible”. “És molt forta. Sembla que no li fa mal res, però li fa mal tot”, afegia.

Pel que fa a projectes professionals que té sobre la taula, Jiménez ha reconegut que acaba de signar un contracte important. Pel que sembla, juntament amb Maite, han rubricat un acord amb una agència de representació de xarxes socials molt rellevant. Per això, està centrat ara en aquest nou projecte, per continuar generant ingressos.

Un projecte que considera que és necessari per continuar endavant. Segons ell, “cal actualitzar-se. Com que no som a la tele, hem d'estar presents a les xarxes”.