Primer pla de Cayetano Rivera a la Corrida Picassiana de Málaga
GENT

Cayetano Rivera revela què pensa del seu germà Francisco com a torero

Cayetano Rivera ha respost així a les declaracions de Fran sobre ell

Cayetano Rivera és feliç a la seva nova vida al costat de la seva parella, María Cerqueira. Això no vol dir, però, que no tingui problemes en el seu dia a dia. Entre aquests, es troba recuperant-se de la seva última enganxada i que continua estant distanciat del seu germà gran, Francisco.

Cayetano Rivera fa temps que amb prou feines té relació amb aquell i ara acaba de complicar-se més. El que ha passat és que Fran ha fet unes declaracions criticant-lo i ell no ha dubtat a respondre-li de manera contundent. Ho ha fet revelant, per exemple, el que pensa del seu familiar com a torero.

Cayetano Rivera, assenyalat per Francisco Rivera

Cayetano Rivera va patir el mes d'agost passat una greu enganxada, de la qual encara continua recuperant-se. I sobre aquesta ha decidit parlar públicament Francisco Rivera. Exactament, en un esdeveniment ha definit aquell com a torero en uns termes una mica fora de lloc.

Les seves paraules exactes sobre l'exmarit d'Eva González han estat aquestes: “És molt bon torero i transmet molt, té molta fondària, veritat i s'hi entrega. Però és molt pocatraça. Li agafen molt els toros perquè és molt pocatraça, molt fluix”.

Francisco Rivera somrient mirant cap avall al Rastrillo Nuevo Futuro
Cayetano Rivera ha rebut uns qualificatius per part de Francisco que han cridat l'atenció | GTRES

Cayetano Rivera respon a Francisco Rivera i el defineix com a torero

Cayetano Rivera ha acudit a un acte benèfic de la Càtedra Vargas Llosa. I allà, com no podia ser altrament, ha estat preguntat per la premsa per les declaracions del seu germà gran. Sobre això, ha respost que no les havia sentides, però que “caldrà preguntar-li què li passa amb les seves 20 000 històries”.

El segon fill de Carmina Ordóñez, a més, tal com recull Semana, ha aprofitat per negar la poca traça de què l'ha acusat Francisco. Per això ha manifestat: “Pocatraça no soc, el que passa és que els toros agafen molt i, quan t'enganxen, fan mal”.

En aquest punt, se li ha demanat a Cayetano que descrivís Fran com a torero, ja que aquest és el que havia fet amb ell. I davant aquest repte, ha afirmat: “No cal que jo el defineixi. És un torero de raça, amb molt d'orgull i vet aquí la seva trajectòria”.

Rivera ha estat força caut en respondre al seu germà gran, potser per no avivar els problemes que tenen. Problemes que van sorgir, sobretot, per la gestió de la plaça de bous de Ronda. Tot i això, les declaracions d'un i de l'altre deixen de manifest que ha quedat molt lluny aquesta complicitat i relació constant que tenien anys enrere.

Francisco Rivera i Cayetano Rivera somrient amb les capotes a les espatlles en una correguda Goyesca de Ronda
Cayetano Rivera ha respost a les paraules de Francisco, amb qui temps enrere estava molt unit | GTRES

La premsa també ha volgut saber si la seva última enganxada el fa plantejar cada cop més deixar les places. I sobre la seva retirada, ell ha estat molt sincer: “És inevitable pensar que cada vegada és més a prop, però és molt difícil de predir amb temps d'antelació. És una cosa que et truca i u ha de prendre la decisió, però els anys passen i cada vegada és més a prop”.

Així mateix, ha admès que deixar les arenes no suposarà per a ell cap 'trauma', ja que és conscient que en algun moment s'ha de retirar. Ha exposat que té sobre la taula diferents projectes que li venen de gust i que l'il·lusionen. Encara més, ha confessat amb contundència que “hi ha vida més enllà dels bous”.

Això sí, no ha revelat quins són aquests plans que té al cap. No sabem si tenen a veure amb l'àmbit taurí o directament són reptes empresarials fora de les places. El que és clar és que a qualsevol comptarà amb el suport de la seva noia, del seu fill, així com del seu entorn.