Primer pla de Gema López parlant mirant a càmera en un plató de Telecinco

Gema López aconsegueix allò que tots estan buscant: la veritat de Gloria Camila

Gloria Camila és la nova col·laboradora de Gema López i arriba a Antena 3 disposada a tot

Gloria Camila ha estat un temps apartada de la televisió, concretament des que va participar en Pesadilla en el Paraíso. Va fer una breu aparició a Plan de Tarde, el programa que presentava Toñi Moreno a TVE. Tot i això, ara ha tornat per quedar-se i està disposada a donar el millor d'ella gràcies a Gema López, la nova estrella d'Antena 3.

Gema López i Gloria Camila a Mirall Públic
Gema López ha aconseguit un gran contingut | Atresmedia

Gema López presenta Más Espejo, la secció de cor de Espejo Público, i ha aconseguit contractar Gloria Camila. La noia serà la seva nova col·laboradora i ha promès que no vetarà cap tema. És a dir, explicarà la veritat de totes les polèmiques que té damunt la taula, per exemple la boda d'Ana María Aldón.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gema ha arribat a un acord amb Gloria: respectarà els temps, però vol saber la veritat. La tertuliana s'ha compromès a explicar-ho tot i davant dels espectadors ha assegurat que no ha vetat cap tema. Això sí, les respostes les donarà amb el pas del temps, ja que pretén estar a Más Espejo tota la temporada.

Gloria Camila i Gema López parlant amb Susanna Griso a Espejo Público
Gema López està triomfant a Antena 3 | Atresmedia

"Avui m'ho podreu preguntar tot, estic disposada a parlar de qualsevol tema i no he vetat res", ha començat dient. "Vull que em conegueu bé", ha explicat pel canvi d'opinió. Suposadament, ja no estava interessada en la televisió perquè havia començat a estudiar Dret de manera presencial.

Gloria Camila se sincerarà amb Gema López a poc a poc

En aquests moments, qualsevol periodista pagaria per treballar amb Gloria Camila, ja que està d'actualitat després de la boda d'Ana María Aldón. Abans d'arribar al programa d'Antena 3, li han preguntat per aquest assumpte, però s'havia compromès amb Gema i no n'ha donat explicacions. Amb el pas del temps, revelarà la seva opinió i traurà a la llum veritats que fins ara han estat amagades.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila vol començar una nova etapa | GTRES

López té una gran habilitat per descobrir informacions i està molt compromesa amb el seu nou programa. Per això, ha arribat a un pacte amb Gloria per intentar oferir un bon contingut a l'audiència.

La filla de José Ortega Cano té moltes coses per explicar sobre Ana María Aldón i també pot respondre a la seva germana, la famosa Rocío Carrasco. Aquesta última no ha quedat de braços plegats: també ha estat en un programa. Rocío ha aparegut a TVE mentre Gloria estava donant la seva primera entrevista a López.