Paloma Cuevas i Paula Echevarría posant davant un fons vermell amb un globus de diàleg en blanc.
GENT

Paula Echevarría explica en veu alta què va passar amb Paloma Cuevas dissabte passat

Paula Echevarría ha parlat sobre el comportament de Paloma Cuevas durant el concert de Luis Miguel

Paula Echevarría va ser de les nombroses personalitats que no es van voler perdre el concert que Luis Miguel va fer dissabte passat al Bernabéu. El conegut com 'El Sol de Mèxic' va recalar al nostre país i l'expectació va ser màxima. Sobretot perquè l'artista era al país de la seva parella, Paloma Cuevas.

Tot i la gran desfilada de famosos que es van deixar veure, no hi va haver rastre de Paloma. La Paula va ser preguntada sobre això i l'exdona de Bustamante va revelar el motiu de la seva desaparició. Segons Echevarría, el que va passar amb Cuevas dissabte passat és que aquesta és molt discreta i va romandre en un discret segon pla.

Paloma Cuevas i Paula Echevarría somrients, Coloma amb brusa blanca i Paula amb vestit blanc, amb un micròfon d'

Paula Echevarría revela el que ha passat amb Paloma Cuevas

Paula Echevarría va assistir dilluns passat 8 de juliol a la presentació de la nova hamburguesa que Dabiz Muñoz ha creat per a Burger King. Ho feia dos dies després d'haver acudit al concert que Luis Miguel va fer a l'estadi Santiago Bernabéu. Els mitjans van aprofitar la seva presència a la catifa vermella per preguntar-li sobre el comportament de Paloma Cuevas al concert del mexicà.

Paula, que és gran amiga de Paloma, es va desfer en afalacs cap al cantant i es va proclamar una fidel seguidora de les seves cançons. Després de ser preguntada sobre la dissenyadora i el motiu de la seva desaparició dissabte passat, l'actriu es va mostrar contundent. Paula valora la discreció de Cuevas i va revelar que el que va passar amb ella va ser que va decidir estar en un segon pla.

Paula Echevarría somrient és entrevistada per Europa Press en un esdeveniment de Burger King, amb una persona en el fons usant una màscara daurada.

“No la va veure ningú. Ella és molt discreta, és una cosa que valoro molt a la meva amiga, li agrada estar en un segon pla”, va respondre. Paula va recalcar que "el concert era de Luis Miguel", aclarint que tota l'atenció havia d'anar cap a l'artista, no cap a la parella actual.

No obstant això, l'actitud de Cuevas va cridar molt l'atenció, ja que no n'hi va haver ni rastre durant el concert. En algunes ocasions ha acostumat a acompanyar Luis Miguel a altres ciutats, i ara que tocava a Espanya estava desapareguda.

Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins

Echevarría sap què és estar al focus mediàtic i entén molt bé que Paloma no hi estigui acostumada ni vulgui acaparar l'atenció. Però té molt clar que la seva amiga no s'amaga i que l'únic que fa és intentar passar desapercebuda. "No s'amaga, el concert era de Luis Miguel, no de Paloma", va assenyalar, justificant l'absència de Cuevas.

L'amistat de Paula Echevarría i Paloma Cuevas

Poc o res se sabia de la gran amistat que hi ha entre Paloma Cuevas i Paula Echevarría fins a l'any 2019. El novembre d'aquell mateix any, totes dues van estar presents a l'obertura del Teatre del Soho, recolzant així Antonio Banderas.

Durant la funció que inaugurava el recinte, la Paula i la Paloma es van asseure juntes al pati de butaques per gaudir de l'espectacle. Després de la finalització, totes dues van anar al còctel que es va celebrar al Gran Hotel Miramar.

Des d'aleshores, han estat diverses les ocasions en què Echevarría i Cuevas han compartit moments juntes. Per exemple, la festa pel 50è aniversari que l'empresària Sandra García Sanjuán va organitzar i que va durar tres dies. L'organitzadora de l'Starlite va fer una festa de disfresses amb temàtica pirata que va fer les delícies dels seus convidats.

També de Paula i Paloma, que van gaudir en gran de la celebració amb magnificència. Ara, l'actriu ha tornat a gaudir-ne, però en aquesta ocasió al concert de Luis Miguel. Tot i que, tal com va confessar, no va tenir l'oportunitat de veure Paloma, ja que va optar per romandre en un lloc discret de l'estadi.

➡️ Gent

Més notícies: