Muntatge d'Olga Moreno somrient amb la mà a la barbeta, Antonio David Flores seriós amb una gorra blava i un cor trencat
GENT

Antonio David Flores demostra si encara segueix enamorat d'Olga Moreno

Antonio David Flores ha deixat a la vista els seus sentiments per la que va ser la seva parella durant dues dècades

Antonio David Flores ha deixat clar que segueix l'evolució de Supervivientes All Stars. L'exguardia civil va mostrar el seu suport a Olga Moreno quan es va referir que els diners guanyats serien per millorar la qualitat de vida de la filla que tenen en comú. Dijous passat, tot i això, l'aventura de la sevillana va acabar i el seu ex no va trigar a reaccionar mostrant els seus sentiments.

Tot just després de l'expulsió d'Olga del nou reality de Telecinco, Antonio David publicava una història d'Instagram. De fons el tema La fama de Rosalía i una imatge de les seves dues exparelles al costat d'una altra de Sofía Suescun a qui qualificava de “la marioneta de Rociíto a Supervivientes”.

Storie d'Antonio David Flores a Instagram anunciant el seu directe sobre Sofia Suescun i Rocío Carrasco a YouTube

"Ja és aquí el directe segrestat", escrivia junt amb els hashtags yomerebelo3j i VuelveAd. Antonio David deixava a la vista que té clar qui ha estat la culpable de la seva expulsió de Supervivientes All Stars. L'excol·laborador televisiu llançava un dard cap a Sofía Suescun, parella de Kiko Jiménez, deixant entreveure que l'expulsió es devia a un complot entre elles.

Antonio David Flores dona la culpa a Rociíto de l'expulsió d'Olga Moreno

L'ex d'Antonio David Flores, que va vèncer el format el 2021, es va veure obligada a abandonar el concurs, després de rebre un 47% de vots. Durant la seva intervenció a la gala de diumenge passat deixava clar el que pensava del seu contrincant. "Aquesta noia no és tan bona com la pinten", sentenciava.

La veritat és que Sofía Suescun va posar des del primer moment Olga a la seva diana. La seva intenció de fer-la fora del reality s'entén, entre altres coses, per la seva estreta amistat amb Rocío Carrasco, enemiga declarada de Moreno.

Dues persones posant per a la càmera, Antonio David Flores amb camisa estampada i Rocío Carrasco amb un vestit blanc d'una sola espatlla.

Fa uns dies es va fer viral un vídeo que va compartir Jorge Javier Vázquez. En aquest es podia veure Carrasco i la seva amiga Anabel Dueñas que semblaven votar als mòbils per expulsar l'ex d'Antonio David Flores. Cosa que finament haurien aconseguit.

Antonio David no era l'únic membre de la família Flores a pronunciar-se sobre l'expulsió d'Olga Moreno. També ho feia Rocío Flores, que compartia un breu missatge que deixava a la vista la seva postura.

Rocío Flores també va mostrar el seu suport a Olga Moreno

"Bon dia per aquí. Com va? Com esteu? El primer de tot, donar-vos les gràcies per tots els vots, ho hem intentat. Jo la veritat que estic contenta, i ja està", confessava.

Unes paraules que demostren que en aquesta darrera aventura televisiva d'Olga Moreno el clan Flores s'ha bolcat amb la sevillana. Des de les xarxes socials, tant Antonio David com Rocío Flores i Manuel Bedmar, parella de la jove, han donat suport a la dissenyadora andalusa.

Captura d'Olga Moreno i Jorge Pérez, un amb una samarreta blanca sense mànigues i l'altra amb un top blanc, a la palapa de Supervivientes

Olga, per la seva banda, s'acomiadava del concurs fent balanç. "Me'n vaig amb pena", reconeixia Moreno, donant a entendre que li hauria agradat romandre alguna setmana més a Hondures.

➡️ Gent

Més notícies: