Muntatge amb el rostre de Sandra Barneda presentant 'Supervivientes' juntament amb una imatge de Kiko Jiménez amb el rostre molt seriós
GENT

Sandra Barneda posa contra les cordes Kiko Jiménez airejant una informació bomba

Sandra Barneda deixa al descobert el distanciament que s'ha produït entre Kiko Jiménez i Maite Galdeano

Malgrat no ser un dels protagonistes principals de Supervivientes All Stars, Kiko Jiménez ha viscut una de les nits més complicades d'aquesta edició. I tot després que Sandra Barneda el posés en un compromís airejant un tema compromès relacionat amb la seva vida privada.

Durant l'última gala de Conexión Honduras, el programa ha emès un dels vídeos més durs de Sofía Suescun. Hi podem veure la concursant compartint amb els seus companys quin és el seu temor més gran.

Captura de Sandra Barneda com a presentadora de Supervivientes: Connexió Hondures a Telecinco

“Quan hi soc jo sento que està tot en ordre, però és que és anar-me'n i no saps com et pots trobar casa meva. L'un es baralla amb l'un, l'altre amb l'altre… Espero que Kiko estigui posant ordre perquè és com que sento que aquesta casa sense mi es posa de cap per avall i és incontrolable”, confessava.

Segons sembla, la relació entre Kiko Jiménez i Maite Galdeano no seria del tot bona, malgrat que la mare de Sofía va ser qui el va defensar a Supervivientes 2024. Una situació que els dos protagonistes d'aquesta història s'han encarregat de confirmar davant l'atenta mirada de Sandra Barneda.

“Li donarà ansietat pensar que no hi és ella i que ens deixa aquí a tots, que hi ha la seva mare, el seu germà, jo… Tots tenim molt de caràcter, som com som i ja ens coneixem”, ha assegurat el xicot de 'la reina dels realities'.

Captura del programa 'Supervivientes' amb el rostre seriós de Kiko Jiménez

Tanmateix, i encara que Kiko Jiménez s'ha mostrat d'allò més prudent davant d'aquest parany que li ha organitzat el programa, Sandra Barneda no ha trigat a descobrir la veritat.

Malgrat que el concursant de l'anterior edició ha afegit que “està bé tot” entre ells, Maite Galdeano no ha tingut objeccions a fer saltar totes les alarmes.

Sandra Barneda descobreix què està passant entre Kiko Jiménez i Maite Galdeano

Després d'escoltar el seu gendre, Maite ha confirmat que “en aquests moments he preferit estar sola perquè Kiko és el xicot de la meva filla i jo em trobo molt bé així”. Una confessió que ha deixat veritablement sorpresa Sandra Barneda.

La presentadora de la nit ha aprofitat l'ocasió per preguntar-li si hi havia hagut alguna discussió entre ella i Kiko Jiménez després de l'absència de la seva filla. “Pot ser”, li ha respost Galdeano sense pèls a la llengua.

Captura del programa 'Supervivientes' amb Maite Galdeano i Kiko Jiménez amb les cares serioses

Unes paraules que, com es podia esperar, no li han semblat gens bé a l'exsupervivent. Tant és així que ha intentat per tots els mitjans sortir del parany que li ha organitzat Sandra Barneda.

“No em fa gràcia aquesta situació, la preocupació més gran de Sofía és que estigui tot bé”, assegurava ell. A més, Kiko Jiménez no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de marcar distàncies amb la nora.

“El que no pot ser és que estiguem ella i jo com si fóssim parella. Ella és la meva sogra, està molt bé que ella faci la seva vida i jo també faig la meva. El nostre vincle és Sofía i és a 8.000 quilòmetres”, ha comentat a Sandra Barneda.

➡️ Gent

Més notícies: