Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández demostra si la boda amb Fran Antón se celebrarà després d'anar-se'n

Kiko Hernández ha aclarit totes les possibles especulacions

Kiko Hernández està enamorat de Fran Antón, així ho va reconèixer obertament a Sálvame fa unes setmanes. Hi ha trobat la seva meitat, per la qual cosa no ha dubtat a parlar per primera vegada sense embuts de la seva vida privada. És més, es troba tan feliç que ha deixat clar que es casarà amb el seu xicot i que tindran fills junts.

Tanmateix, Kiko ara ha hagut de deixar Espanya temporalment per anar-se'n a Miami, on està gravant un programa per a Netflix. I això ha fet saltar les alarmes respecte a si la seva boda continua endavant. Però ell les ha resolt ràpidament amb una publicació que ha compartit.

Kiko Hernández deixa clar si segueix amb els seus plans amb Fran Antón

Kiko Hernández sempre ha estat una persona molt reservada amb la seva vida privada. Tant és així que, tret de Patricia Ledesma, que va esdevenir la seva parella a Gran Hermano, no hem conegut cap altra de les seves parelles sentimentals. Per aquest motiu, ens va sorprendre que fa unes setmanes expliqués públicament que estava enamorat de Fran.

Fins i tot, va posar sobre la taula tots els plans que tenien junts i entre ells hi havia casar-se. Li va enviar un missatge clar i net al seu noi: “M'agradaria que allò nostre durés tota la vida i que fóssim feliços sempre. Vull dir-te alguna cosa: al setembre sí que em vull casar amb tu”.

El col·laborador va deixar clares les seves intencions d'esdevenir marit d'Antón d'aquí a només uns mesos tenint com a escenari Melilla, la terra natal de l'actor. D'aquesta manera, vam suposar que ja estaven preparant el dia més especial de les seves vides.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández va declarar el seu amor obertament a la televisió | Instagram, @kikohernandeztv

Tot i això, les alarmes sobre que l'enllaç pogués paralitzar-se temporalment han saltat aquests dies després de marxar Kiko a Miami. Ha hagut de viatjar-hi amb alguns companys de Sálvame per gravar un nou programa que s'emetrà a Netflix. I és que estaran durant, almenys, un parell de setmanes a terres estatunidenques.

No obstant això, Hernández ha resolt les especulacions ràpidament. Hi haurà enllaç matrimonial al setembre i així ho ha deixat de manifest amb una publicació a les xarxes socials.

En concret, ha compartit una fotografia d'ell on se'l veu assegut fent anotacions en una llibreta. I l'ha acompanyat del text següent: “A Miami i preparant la decoració de la meva boda… Alguna idea?”.

Storie de Kiko Hernández a Miami preparant el seu casament amb Fran Antón a Instagram
Kiko Hernández ha aclarit així que els plans de matrimoni continuen | @kikohernandeztv

D'aquesta manera, ha deixat de manifest que, per més que estigui treballant fora d'Espanya, no s'oblida d'allò que és important. Sí, que a distància està duent a terme l'organització del que espera sigui el dia més feliç de la seva vida.

Kiko Hernández està feliç en tots els sentits

Kiko Hernández no només està il·lusionat i encantat amb la seva vida sentimental, també ho està amb la professional. El motiu és que, malgrat que Sálvame i el Deluxe s'han acabat, el nou projecte amb Netflix està sent un èxit fins i tot abans de l'estrena. Només cal veure que tant la seva primera promoció com la segona s'han convertit en els teasers més vistos de la plataforma.

Així, encara que també tenen molts detractors, Kiko i els seus companys estan aconseguint nombrosos missatges de suport i afecte a les xarxes. Per exemple, aquests: “Encara no heu començat i ja estic rient amb vostès. Quant us trobem a faltar, estem desitjant que comenceu i us desitgem tota la sort del món”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “Sou la nata. Com no hem de riure amb vosaltres?”, “Sou genials. Necessitem Sálvame en vena” i “És que em doneu la vida”.

Sense oblidar: "No puc, m'encanten. Són divertits, sarcàstics, exagerats. M'agrada tot, no com Telecinco, que ara no em provoca cap sentiment".