Muntatge a primer pla de Kiko Hernández, Lydia Lozano i Marina Esnal amb un cartell d'exclusiva
GENT

EXCLUSIVA: això és el que fan Kiko Hernández i Lydia Lozano quan no els graven

Tenim les fotos d'això que fan fora de càmeres!

Ha passat menys d'una setmana des que María Patiño, Kiko Hernández, Belén Esteban, Terelu Campos, Chelo García-Cortés, Víctor Sandoval, Lydia Lozano i Kiko Matamoros posaven terra pel mig per volar cap a Miami amb l'objectiu de començar les gravacions deSálvame per a Netflix.

Un viatge que, com ja avancem en aquest mitjà, ha tingut diversos obstacles pel camí a causa de la dificultat que ha existit perquè La Fábrica de la Tele aconseguís tots els propòsits de cara a aquesta nova aventura.

La veritat és que els vuit col·laboradors ho estan donant tot en alguns dels formats d'Univisión, com és el cas de Siéntese quien pueda, on han pogut conèixer els rostres més estimats de la faràndula estatunidenca. Fins i tot, hi han arribat a establir una amistat, i potser aquest és un senyal que més aviat que tard podríem veure'ls tots junts en un nou projecte.

Entre aparició i aparició, i rodatge i rodatge, la veritat és que tots tenen un temps de lleure que cadascú aprofita a la seva manera i amb les persones de l'equip que desitja.

Mentre que Maria Patiño, Terelu Campos i Belén Esteban han estat vistes sopant en un conegut restaurant de Miami, els seus companys Lydia Lozano i Kiko Hernández han compartit unes hores junts per passejar i també per visitar alguns establiments de la zona.

Kiko Hernández en una botiga amb unes sabates enormes a la mà
Kiko Hernández aprofita les hores sense les càmeres per anar-se'n de compres | E-Noticies

Després de les seves diferències públiques durant les últimes dues dècades als platós de televisió, sembla que els plors de Lydia és una cosa que ella ja ha oblidat, i és per això que amb qui més temps està passant és amb el madrileny. Així ho demostren les següents imatges a què ha tingut accés aquest mitjà en exclusiva en què apareixen caminant i dirigint-se a una sabateria que tots dos han visitat.

Kiko Hernández i Lydia Lozano passejant per Miami
Kiko Hernández i Lydia Lozano tornen a passar temps junts | E-Noticies

Passant desapercebuts per a la gran majoria dels vianants, la veritat és que, tal com ens expliquen, més d'un curiós espanyol sí que s'ha adonat de la seva presència.

Lydia Lozano mirant-se unes sabates
Lydia Lozano té una relació perfecta amb Kiko Hernández | E-Noticies

Per la qual cosa no han dubtat a fotografiar els seus referents televisius quan les càmeres de Netflix no els estan gravant.

Lluny de les seves disputes públiques, cal destacar que la relació entre tots ells darrere de càmeres és esplèndida.

Per tant, queda clar que el que passi a la televisió és només això, televisió.