Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Ana Rosa Quinatana seria el 14 de juny de 2023
GENT

Ana Rosa Quintana confessa per què va acceptar passar-se a les tardes de Telecinco

Ana Rosa Quintana té una raó de pes per haver fet aquest pas

Ana Rosa Quintana és a unes hores de posar fi a la seva etapa professional més duradora. Després de 19 anys al capdavant de El programa de AR a Telecinco, deixa enrere el títol de 'la reina dels matins'. A partir de setembre, estarà amb els espectadors a la franja de tarda, i haurà de començar de zero per aconseguir el suport del públic.

Ana Rosa, sens dubte, s'enfronta a un nou repte i sobre aquest ha parlat clar i net. Exactament, ha deixat de manifest per què ho va acceptar i és una raó de pes.

Ana Rosa Quintana admet el motiu del seu canvi professional a Mediaset

L'exdona d'Alfonso Rojo ha estat durant gairebé dues dècades la que ha donat el lideratge dels matins a Mediaset. Un lideratge que, això sí, ha trontollat darrerament pel creixement de l'espai Aruser@s de La Sexta.

Ana Rosa ara, però, deixa l'horari matinal de la cadena per passar-se a la tarda. Aquesta és la manera que Telecinco ha trobat d'intentar recuperar bones audiències en aquesta franja, després de l'eliminació de Sálvame.

Ana Rosa Quintana posant somrient a Telecinco
Ana Rosa Quintana, després d'anys d'èxit amb els matins, canvia d'horari i programa | Mediaset

Quintana ha sorprès amb aquest canvi, que es farà efectiu després de les vacances estivals. I sobre aquest ha parlat ara per a la revista Pronto. En concret, ha optat per reconèixer el motiu pel qual va decidir acceptar-ho.

Les paraules exactes han estat aquestes: “No necessitava un nou programa, però m'agraden els reptes. M'ho va proposar Salem, el conseller delegat de Telecinco. I vaig entendre que, si la cadena m'havia donat 19 anys d'èxit, ho necessitava i no podia dir que no”.

És a dir, que ha decidit marxar a les tardes perquè li ho han demanat des de les altes esferes i ella considerava que els ho devia.

Tot seguit, la presentadora ha admès que en certa manera està encantada amb el canvi perquè “no m'agrada matinar. A més, per fi, podré ser una persona normal, sortir a sopar, anar a un cinema, al teatre o a un concert sense necessitat d'estar mirant un rellotge. Fins ara, amb els meus amics sopava a les 20.30 h i a les 22.00 h ja els deia que era la Ventafocs”.

Ana Rosa Quintana ja està preparant el seu nou programa

Ana Rosa Quintana està molt centrada ara a preparar-ho tot perquè al setembre comenci el seu nou format. Aquest s'anomenarà TardeAR i, tal com ha afirmat, “no vull una tarda tranquil·la, vull estar sorprenent tota l'estona l'espectador”.

Per això, ha aclarit que “encara que me'n vagi a les tardes no faré un Sabor a ti, que vaig fer durant vuit anys. I tampoc faré El programa de AR. Faré un infoshow”.

“No diré aquestes coses que serà blanc i divertit. Només diré que és un programa que sorprendrà i que aspira a ser el millor infoshow de la televisió d'Espanya”.

Per aconseguir aquest objectiu que s'ha marcat, Ana Rosa Quintana ja ha fet un fitxatge estrella. Ha arrabassat a Atresmedia Manu Marlasca, especialitzat en successos. D'aquesta manera, ens queda clar que aquesta temàtica tindrà un lloc especial en el nou espai, encara que sembla que també s'abordaran assumptes polítics.

Manu Marlasca mirant a càmera a laSexta
Ana Rosa Quintana ja ha fitxat Marlasca pel seu nou format | Atresmedia

Sigui com sigui, Quintana ja està treballant per revalidar èxit a Telecinco, però no li serà gens fàcil. Com a rivals tindrà la sèrie La Promesa, que està obtenint uns resultats boníssims  a La 1, i també hi haurà el programa Y ahora Sonsoles. Al capdavant d'aquest darrer espai hi ha Sonsoles Ónega, a qui Ana curiosament li va donar l'oportunitat d'exercir com a presentadora perquè després la deixés tirada per anar-se'n a Antena 3.