Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre seriós

Anabel Pantoja, assenyalada pel seu exmarit Omar Sánchez: quants diners li deu

El canari posa contra les cordes Anabel Pantoja

Quan menys s'ho esperava, Anabel Pantoja ha rebut un gran revés per part del seu estimat exmarit, Omar Sánchez.

Així és, el canari, que fins fa estava tranquil pel que fa a la seva situació amb la neboda de la 'tonadillera', ha dit prou i ha carregat durament contra ella.

A hores d'ara, no suporta certs comportaments de la seva exparella, per això ha acabat esclatant contra ella. La veritat és que el jove feia molt de temps que aguantava aquesta situació, però no ha estat fins ara que ha parlat clar i net.

Ara bé, quina ha estat la vertadera raó per la qual Sánchez ha explotat contra Anabel Pantoja?

Primer pla d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el Paraíso'
El canari està fart d'Anabel Pantoja | Mediaset

Anabel Pantoja rep les crítiques de la seva exparella pels diners que li deu

Omar Sánchez ha perdut la paciència i ha decidit explicar-li a Arabella Otero, una de les redactores de Fiesta, els lletjos gestos que ha tingut Anabel Pantoja últimament amb ell.

Segons Omar, la cosina de Kiko Rivera li està reclamant els 4000 € que li va prestar al seu dia perquè pogués muntar el seu negoci. Tanmateix, tal com va explicar el jove, es va tractar d'un regal, per tant, no entén que en aquests moments li'ls demani la seva exparella.

D'altra banda, tampoc perdona que, quan Anabel Pantoja encara estava en una relació amb Yulen Pereira, continués parlant amb ell.

Anabel Pantoja senyalant amb el dit i Omar Sánchez pels carrer d'Eivissa
Anabel Pantoja va prestar una considerable suma de diners al jove quan aquest ho necessitava | GTRES

Ara bé, per què ha parlat ara Sánchez de tot això i no al seu dia? Doncs bé, el motiu de pes seria que, presumptament, Anabel Pantoja l'estaria deixant com un drap brut a l'esquena.

"Hi ha un detonant i és que s'ha assabentat que Anabel l'ha deixat com un drap brut per WhatsApp davant d'algú que tenen en comú perquè, segons explica ell, no li sembla bé que el windsurfista faci patrocini també de les Illes Canàries com fa ella".

De manera que, per aquesta raó, el canari hauria decidit fer aquest pas d'explicar-ho tot. No podia permetre més aquesta actitud d'Anabel Pantoja cap a ell ni tampoc cap a la seva xicota actual, Marina Ruiz.

Perquè, en efecte, Anabel Pantoja també hauria parlat malament d'aquesta noia i, per això, Omar Sánchez, amb més raó, ha volgut aturar la situació.

"Està tot el dia vexant Marina, la nova xicota d'Omar. Fent-la quedar malament amb el cercle proper de Sánchez, que és on Pantoja s'ha quedat. Està dient que ella és molt pitjor".

Val més que Anabel Pantoja no provoqui més el seu exmarit perquè llavors, segons el que han explicat a Fiesta, ella podria sortir-ne la més perjudicada.