Muntatge de Julián Contreras amb ulleres i auriculars a les orelles i Cayetano Rivera amb el coll gris de la jaqueta aixecat
GENT

Julián Contreras revela per què no té feina des de la seva ruptura amb Cayetano Rivera

Julián Contreras no aconsegueix trobar una oportunitat laboral des que es va distanciar de Cayetano Rivera

Julián Contreras ha reprès la seva activitat com a youtuber. Un mitjà des del qual connecta amb els seus seguidors i que serveix per incrementar els seus ingressos econòmics. Ha estat precisament en una de les seves últimes intervencions a l'esmentat canal des d'on el fill de Carmina Ordóñez ha explicat la raó per la qual no aconsegueix feina.

Contreras se sincerava en compartir una cosa que li va passar en un moment en què estava buscant feina. "Un dia vaig passar per una floristeria que és a la Castellana -no sé si seguirà o no-, i posava que buscaven personal per treballar", explicava sobre un establiment de la capital.

Captura del canal de youtube de Julián Contreras on se'l veu assegut amb ulleres i auriculars mirant cap avall i parlant sobre un fons il·luminat

El que va escoltar després té molt a veure amb l'exposició de la vida de Julián als mitjans. Distanciat del seu germà Cayetano des del casament amb Eva González, el menor dels Ordóñez és conscient de la repercussió de tots els seus moviments i intervencions televisives.

Julián Contreras va veure com el seu cognom li tancava portes

"Vaig entrar i vaig preguntar si seguia disponible la feina i em van dir que sí. I vaig dir que m'interessava". Aleshores Julián va advertir de la seva falta d'experiència al sector, però va indicar que "podia aprendre" malgrat reconèixer no tenir "molta creativitat".

La seva sorpresa va arribar en sentir les paraules de la persona que havia posat l'oferta de feina. Una resposta amb què Julián no comptava i que deixava clar que la seva popularitat tenia a veure en què no aconseguís la feina.

Muntatge de Cayetano Rivera amb Julián Contreras de fons

"La senyora em va dir «mira, et conec perfectament, sé perfectament el que t'ha passat. Que et vegin aquí pot fer la sensació que és l'únic que has trobat o l'únic que t'ha quedat. I no m'agrada la imatge que transmet del negoci, ho sento moltíssim»".

Després d'aquest discurs, a Julián no li va quedar més remei que donar les gràcies i sortir sense més ni més de l'establiment. Abans d'anar-se'n, però, la propietària de la botiga li va demanar una cosa insòlita. "T'importa que ens fem una foto per a Facebook?", li va preguntar.

Julián Contreras és conscient que el seu passat li complica trobar feina

"Allò va ser per a mi com si em donessin un cop a la cara", explicava als seus seguidors. Una mostra d'incoherència, segons paraules de Julián, que no entenia què acabava d'escoltar.

El cert és que el germà de Fran Rivera fa temps que busca una feina, tasca que no li està resultant gens fàcil. Julián, que va ser desnonat de la casa on vivia a Madrid, es va instal·lar després a Conca amb el seu pare. Finalment, els seus plans van tornar a torçar-se i es va traslladar a Còrdova, on continua buscant una oportunitat laboral.

Primer pla de Julián Contreras amb rostre somrient

Durant les últimes hores, el fill de Carmina Ordóñez reflexionava sobre com ha influït en la seva vida laboral el que se n'ha dit. "A mi no m'afectaria tant el que pensi la gent, no es pot agradar a tothom, però és molt lesiu", deixava clar. Un testimoni sincer i punyent que posa de manifest la complicada situació per la qual travessa.

➡️ Gent

Més notícies: