Pau Durà amb barba i cabell canós somrient, amb un emoji de cara pensativa a la cantonada inferior dreta.
GENT

El detall de la vida de Pau Durà, actor de 'Plats Bruts' a TV3, que pocs coneixen

L'actor és pare de família i ha revelat la seva fórmula d'èxit per a repartir-se les responsabilitats amb la dona

Pau Durà és un actor conegut a Catalunya per interpretar Pol a Plats Bruts, una de les sèries de més èxit de TV3. Però la veritat és que també acumula en la seva trajectòria professional nombrosos treballs que l'han portat a dalt de tot.

Aquesta exigència i professionalitat no és sempre fàcil de compaginar amb l'estabilitat que requereix i exigeix qualsevol família. Per això, Pau Durà amaga en la faceta més personal una dada que pocs coneixen i que diu molt de la seva personalitat. L'actor natural d'Alcoi, Alacant, és pare de dos bessons, fruit de l'amor amb la periodista Alejandra Herranz.

Tenir fills és una responsabilitat que et canvia la vida per sempre i, si a sobre són dos de cop, la revolució és majúscula. Però Pau Durà amaga un detall de la seva vida més privada que sorprèn molts.

Pau Durà i la seva corresponsabilitat a casa

L'actor de Plats Bruts té clar que en equip s'arriba més lluny. Així es desprèn d'una entrevista oferta a El Periódico ja fa uns quants anys en què explicava com s'organitzaven a casa. L'actor té clar que sense la implicació de tots dos, el pare i la mare, les coses no funcionen igual.

Pau Durà amb barba i cabell canós, vestit amb una jaqueta grisa i camisa fosca, posa davant d'un fons promocional blau de la sèrie

Per això Pau Durà considera que no és cert allò que els fills depenen més de les mares. En aquest sentit, va afirmar que ell s'ocupava igualment del menjar, la roba o de portar-los a l'escola.

Un dels actors més estimats de Plats Bruts també es pot convertir en un referent de com fer-se responsable de què li pertany. A més, tenint en compte que la seva dona és una altra professional d'èxit en el seu àmbit.

L'amor i la família a casa de l'actor de Plats Bruts

Pau Durà és pare de dos bessons amb Alejandra Herranz, periodista de TVE. La vida els va fer un tomb de 180 graus ja fa 14 anys. Tot i això, han estat un exemple que la corresponsabilitat és l'única via per mantenir una carrera professional i una estabilitat a la llar.

Encara que a ningú no se li escapa que en èpoques de rodatges de l'actor no pugui estar amb la mateixa presència i intensitat a casa seva. "Ser un equip al 50%" és la fórmula que salva aquesta família de professionals que, sens dubte, es converteixen diàriament en un exemple per als seus fills.

➡️ Gent

Més notícies: