Muntatge de fotos de primer pla de Julián Contreras i Fran Rivera tots dos amb rostre seriós
GENT

Julián Contreras compleix la seva amenaça lluny de Fran Rivera: els diners que exigeixen

El fill de Carmina Ordóñez no s'ha quedat de braços plegats i defensa el seu honor per sobre de tot

Julián Contreras ha tingut aquesta setmana una cita als jutjats. El germà de Fran Rivera vol netejar la seva imatge després d'escoltar el testimoni d'una dona que l'acusa de seduir la seva mare. Contreras, que no va voler deixar passar per alt el que va passar en un mitjà de comunicació, intenta resoldre aquest assumpte posant-lo en mans dels seus advocats.

Més distanciat que mai de Fran Rivera, Julián ha començat una nova vida a Còrdova i la veritat és que no mostra interès a acostar-se a ell ni a Cayetano.

Muntatge dels tres fills de Carmina Ordóñez, Cayetano, Julián i Fran al carrer mirant a càmera

Tot i que no passa per un bon moment personal, això no ha servit perquè Contreras faci marxa enrere. És més, quan li han preguntat pel tema, Fran Rivera ha evitat fer comentaris sobre això.

Però, què li passa a Julián Contreras? Tot i que els seus problemes venen de lluny, ha estat durant aquests últims mesos quan la situació s'ha complicat encara més.

Els fets van passar al març, quan el programa de Telecinco Así es la vida aportava les declaracions d'una dona d'origen cordovès. Aquesta assegurava que Julián va intentar "seduir" la seva mare per aconseguir un pis de lloguer a aquesta localitat andalusa.

Captura de Julián Contreras a la seva segona visita a De Divendres de Telecinco

El fill de Carmina Ordóñez, que va explicar que vol arribar fins al final, confia que la justícia s'encarregui de donar-li la raó i restableixi el seu honor. "Ho tinc molt clar i així ho mantindré: no vaig amb les rebaixes a la mà. Espero que es faci justícia i jo, per descomptat, la demanaré", explicava.

La raó per la qual Julián Contreras ha demandat una dona que va parlar d'ell

Contreras revelava a l'espai conduït per Sandra Barneda part del contingut del burofax que els advocats de Julián van redactar. "Vostè ha difós a alguns mitjans de comunicació les comunicacions privades que vaig mantenir amb vostè, sense el meu previ ni exprés consentiment". Uns fets que l'afectat qualificava de ser una cosa “molt greu”.

A més, assenyalava la indemnització que sol·licitava per recuperar el seu honor. "Vinc a requerir-li que en un termini no superior a 72 hores m'indemnitzi amb una quantia total de 12.000 €". Aquesta va ser la quantitat que Julián reclama després del que va passar.

"Ens va contactar una senyora que deia que ell era el seu client, com una agent. Volien uns plànols de l'habitatge perquè hi ha una de les persones que té limitacions visuals. Resulta que era el pare", explicava la dona cordovesa demandada per Julián Contreras.

La veritat és que aquesta persona va començar a desconfiar, ja que el futur inquilí no comptava amb ingressos demostrables. "Ens va semblar molt estrany i llavors no el seguim enviant informació ni res", va afegir aquesta dona.

Julián Contreras caminant pel carrer amb la cara preocupada

Va ser el mateix Julián qui després es va posar al telèfon, però des de l'anonimat. Pel que sembla li demanaven un import de 1.150 € pel lloguer.

"No posava cap problema amb el preu perquè com que no pagaria... li semblava perfecte", explicava la mare de la demandada. A partir d'aquest moment, les negociacions es van trencar.

Amb tot, Contreras es va voler disculpar per la situació i explicar el moment que està passant: "Vull transmetre't el neguit que sento... Em feia molta il·lusió viure-hi i, tot i totes les garanties, m'és impossible. No soc culpable de res i viure amb aquest llast és, a més a més d'injust, molt limitant", deia llavors.

El germà petit de Fran Rivera vol recuperar el seu honor

Mentre intenta resoldre aquest assumpte als jutjats, Julián, que ha estat desnonat fins a dues vegades, intenta recuperar la normalitat. El fill petit de Carmina Ordóñez va viure durant una breu temporada a la localitat conquense de Villar de Cañas amb el seu pare.

Va ser a l'abril quan es va instal·lar a Còrdova, en concret en un habitatge ubicat als afores de l'esmentada ciutat andalusa. Caldrà esperar per veure com es resol l'últim dels litigis que protagonitza el fill de Carmina Ordóñez.

Captura de YouTube de Julián Contreras somrient amb ulleres i auriculars a les orelles el 13 de març de 2024

Mentrestant, Contreras intenta generar ingressos a través del seu canal de YouTube. "El teu suport és molt valuós per a mi i ajuda que el canal segueixi creixent. Compto amb tu", assegura Julián, animant els seus seguidors a mostrar-li el seu suport públicament.

➡️ Gent

Més notícies: