Muntatge de Julián Contreras amb una imatge de Sonsoles Ónega
GENT

Julián Contreras confessa a Sonsoles Ónega per què no pot tenir parella

Julián Contreras s'ha obert en canal amb Sonsoles Ónega sobre el pitjor moment de la seva vida

Julián Contreras ha reaparegut a Y ahora Sonsoles, on s'ha sincerat sobre el complicat moment que travessa. Una entrevista que ha commogut completament Sonsoles Ónega, sobretot per la duresa de les declaracions de Julián.

I és que Contreras se sent assetjat per la premsa, cosa que li impedeix treballar en allò que estima.

Sobretot perquè els mitjans insisteixen a frustrar tots els seus intents per tirar endavant i sempre l'ataquen amb duresa. Una cosa que no entén.

"Fa temps que no entenc què passa amb mi", li ha confessat a Sonsoles Ónega. "No entenc l'acritud dels mitjans, perquè hi ha certes etiquetes i llasts que m'afecten".

Captura de Julián Contreras a 'Y ahora Sonsoles'

En pocs mesos, Contreras n'ha afrontat no una, sinó diverses mudances. Alguna cosa, que inevitablement també ha afectat la seva vida laboral. Encara més, Youtube s'ha convertit en la seva única font d'ingressos, encara que els mitjans no cessen a mostrar el fracàs.

Per això Julián Contreras decideix plantar cara i denunciar l'assetjament mediàtic que pateix durant molt de temps.

"De les persones més infames que han trepitjat la terra, se n'han escrit coses bones", s'ha lamentat. "Jo he hagut d'aguantar que diguin que intentava desfer-me del meu gos, quan fa un any que intento donar-li una bona llar", ha assenyalat molt dolgut.

Julián Contreras es trenca amb Sonsoles Ónega

"Estic patint la picadora de carn de les xarxes, que tot el que faig és dolent i negatiu. En comptes de dir que Julián es reinventa, tot és negatiu", argumenta Contreras.

Així, ha procurat fer fins i tot una crida als mitjans perquè el respectin. "El que busco és que no es menteixi, que no es digui que és un fracàs quan no és cert", sentencia.

"Perquè tot això t'ho complica tot molt", adverteix. "Estar al carrer, les mirades de la gent, i Fins i tot conèixer algú i enamorar-me. Estic solter i toco ferro", ha dit sobre la possibilitat de trobar una parella.

Captura de Sonsoles Ónega parlant amb Julián Contreras a 'I ahora Sonsoles'

"No vull ficar ningú en aquesta pel·lícula que em sembla sinistra, però considero que ara no és moment per a això".

A més, Julián Contreras també s'ha sincerat sobre l'etapa més fosca de la seva vida i en què va arribar fins i tot a pensar en treure's la vida.

"Jo vaig tenir una depressió, que al seu punt més alt, gairebé em porta. Van ser anys molt foscos. Vaig arribar a escriure 420 cartes de comiat. Jo pensava que no em mereixia viure", li ha confessat a Sonsoles Ónega.

Segons Julián Contreras, l'acompanya una estela molt negativa i que li impedeix trobar una sortida laboral.

Julián Contreras parlant en vestit negre amb Carmina Ordóñez amb un mocador a la mà somrient

"Se sap d'on vaig sortir i l'únic que vull és una oportunitat i fer les coses amb llibertat", ha defensat. "Jo no tinc cap causa pendent amb la justícia, i he de llegir que he fugit de Madrid pels meus deutes. L'opinió pública m'ha sentenciat".

"Visc frustrat", assegura entre llàgrimes. "Jo proposo coses i l'únic que diuen és: 'com el portarem amb els problemes que té?' I jo em pregunto, què he fet?”, al·lega Contreras.

"El meu defecte més gran és ser molt sensible, perquè et trenques amb facilitat i més enmig d'un món tan hostil", admet. "La sobreexposició et pot tornar boig. I em pregunto, per què jo i per què?"

El moment en què Julián Contreras s'ha trencat ha estat quan ha parlat del seu pare, del qual confessa que passa un mal moment.

"És difícil perquè no saps quantes coses et queden per viure. El meu pare s'està quedant cec", s'ha sincerat amb Sonsoles Ónega molt afectat.

➡️ Gent

Més notícies: