Muntatge de Cayetano Rivera amb rostre preocupat i Eva González amb mirada seriosa
GENT

La decisió que ha pres Cayetano Rivera per protegir el fill d'Eva González

Cayetano Rivera va compartir una imatge significativa amb què ha complagut els desitjos de la seva exdona

Cayetano Rivera ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram una imatge amb què deixa palès una altra de les seves aficions. L'exmarit d'Eva González ha deixat de banda el món dels toros per animar la Selecció Espanyola a l'Eurocopa. I ho feia comptant amb la companyia del seu fill, amb qui va gaudir del partit Espanya-Itàlia.

Tot i això, Cayetano s'ha cuidat molt d'amagar la identitat del petit, complint així amb el desig de la presentadora de La Voz. La determinació que ha pres el torero per protegir el fill d'Eva González ha estat treure'l d'esquena. D'aquesta manera, cap dels seus seguidors sap com és realment el petit Cayetano.

Cayetano Rivera somrient mirant cap amunt a la plaça de bous de Vejer de la Frontera

Cayetano Rivera pren una determinació amb el seu fill

Cayetano Rivera va ser dijous passat 20 de juny un dels molts espanyols que van estar atents al partit de la selecció. Ell mateix compartia a les seves xarxes el moment de la trobada amb una imatge molt commovedora.

S'hi aprecia com Cayetano va comptar amb la companyia del seu fill per gaudir del partit clau per a l'equip espanyol a l'Eurocopa. Tanmateix, va prendre una determinació cridanera per protegir el fill d'Eva González. La seva decisió no va ser cap altra que fer-li una foto d'esquena per amagar la seva identitat.

El fill de Cayetano Rivera amb samarreta vermella aixeca els braços davant d'un televisor que mostra un partit de futbol, acompanyat del text

No és la primera vegada que el fill de 'Paquirri' publica al seu perfil d'Instagram alguna instantània relacionada amb el nen. El mes de març passat el va felicitar amb una imatge tendra amb motiu del seu aniversari. En aquella ocasió, igual que aquesta última, va cuidar al màxim que la cara del petit Cayetano no fos del tot visible.

Tant ell com Eva desitgen que la seva identitat romangui oculta i eviten mostrar-lo davant de la càmera. Això no els impedeix, però, presumir d'ell i d'alguns dels seus moments més familiars.

Aquesta protecció també es fa extensible al futur del petit Cayetano. Tant el fill de Carmina Ordóñez com Eva tenen clar que no volen que segueixi els passos del seu pare i sigui torero. “No, no, el meu fill coneix el món del toro, però no serà torero”, apuntava el germà de Fran Rivera.

Cayetano Rivera complau Eva

L'última publicació de Cayetano haurà estat, sens dubte, del gust de la seva exdona. Malgrat haver posat punt final al seu matrimoni, tots dos han demostrat estar units pel que fa al seu fill.

Tant el torero com la presentadora sempre s'han mostrat molt gelosos de la seva intimitat. Han estat comptades les ocasions en què han parlat de la seva vida privada, encara que sí que han presumit de la seva faceta com a pares.

Muntatge de Cayetano Rivera al carrer vestit somrient davant de la càmera i al costat Eva González mirant seriosa cap al costat amb un vestit blanc i maquillada

A Cayetano i a Eva els cau la bava amb el petit i no poden evitar compartir la seva alegria amb els seus seguidors. Això sí, sempre tenint especial compte que la cara de Cayetano no sigui visible.

De moment ho estan duent a terme, deixant clar que tots dos estan complint l'acord a què van arribar. Un acord on la protecció cap al petit és primordial i que ells s'estan encarregant que sigui així.

A més, aquesta premissa també ha de ser complerta per les respectives parelles. En el cas d'Eva, encara no ha refet la seva vida, però la xicota de Cayetano sí que hi està complint.

Al sisè aniversari de Cayetano, María Cerqueira va voler felicitar-lo amb una frase senzilla amb què va demostrar el seu afecte al petit. “Felicitats, vida meva”, es va limitar a escriure acompanyant el text amb diverses emoticones de cors.

➡️ Gent

Més notícies: