Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Julián Contreras
GENT

Fran Rivera envia un important missatge a Julián Contreras que aclareix la seva versió

Fran Rivera ha respost de manera implacable als atacs del seu germà Julián Contreras i ho ha fet el dia del seu 50è aniversari

Fran Rivera ha fet 50 anys enmig d'una eixordadora polèmica, i és que si bé les seves declaracions a ¡De Viernes! no deixaven ningú indiferent, ara és el seu germà Julián Contreras qui ha sortit a la càrrega.

Després d'escoltar la manera com Fran Rivera parlava de la seva difunta mare, Carmina Ordóñez, Contreras no ha pogut evitar explotar. I ho ha fet en una demolidora entrevista en què l'acusa de ser "superbi, masclista i classista", entre moltes altres coses.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran Rivera, al punt de mira després dels atacs del seu germà Julián | Mediaset

A més, acusa Fran Rivera d'haver-se desentès completament dels problemes que tenia la seva mare i parlar sense fonament.

És més, Julián Contreras deixa clar que el seu germà "es va negar a pagar la clínica de desintoxicació de Carmina, ja que deia que això era llençar els diners".

"No suporto la distorsió de Francisco al parlar de la relació de la nostra mare amb les drogues. El meu germà no va veure res d'això ni en té ni idea", l'acusa a l'entrevista que s'ha publicat avui a Lecturas .

Fran Rivera respon a les declaracions de Julián Contreras

"El meu germà parla del que passava amb la meva mare a l'àmbit social, però s'havia d'haver preocupat és del que li passava en solitud", sentencia Contreras demolidor.

"Quan es prenia 40 pastilles perquè la seva vida el turmentava i no podia dormir. Ell no arriba a això perquè és un paio molt ignorant i el pobre no dóna per a més", tancava implacable.

Un duríssim atac que ha aconseguit amargar-li el 50 aniversari a Fran Rivera , que s'ha mostrat força tallant davant les preguntes dels reporters.

Julián Contreras caminant pel carrer amb la cara preocupada
Julián Contreras deixa en evidència el seu germà Fran Rivera | Europa Press

"Et creus que és el dia avui per parlar-ne? Moltes gràcies per fer-me malbé l'aniversari, ets un encant", li retreia a la periodista d' Europa Press que ha volgut preguntar-li pel tema.

Així, ha insistit que ell ja ha parlat "tot el que havia de parlar". I ha aprofitat per enviar un important missatge a Julián. "Cadascú amb la seva consciència", ha deixat caure contundent.

I, de la mateixa manera, demanava a la premsa que el deixessin gaudir el dia del seu aniversari. "T'agrairia que em deixessis gaudir amb els meus fills, si us plau, sense mals rotllos", tancava.