Muntatge de Pablo Urdangarin seriós, Leonor amb rostre neutre i Letizia somrient
GENT

Pablo Urdangarin segueix el consell de Letícia i pren la mateixa decisió que Leonor

Pablo Urdangarin ha pres una important decisió en pro de la seva privadesa i també de la seva tranquil·litat

Pablo Urdangarin està travessant un bon moment a nivell personal, ja que està feliç amb la seva xicota, Johanna Zott. A més, està entregat als seus estudis i al seu treball com a jugador d'handbol del Granollers. Tanmateix, també té problemes, perquè la situació familiar és força tensa per diferents motius.

Precisament per aquesta darrera raó, pels seus problemes de família, Pablo Urdangarin ara ha pres una decisió. Segurament, seguint el consell de la seva tieta Letícia i la postura de la seva cosina Leonor, ha tancat al públic les xarxes socials.

Primer pla de Pablo Urdangarin mirant cap a un costat
Pablo Urdangarin està travessant un bon moment | GTRES

Pablo Urdangarin fa cas a la seva tia Letícia ia la seva cosina Leonor

Pablo Urdangarin, sens dubte, és el fill més conegut i popular d'Iñaki i la infanta Cristina. Ho és perquè juga en un equip d'handbol, el Granollers, i perquè és el que més ha parlat davant de les càmeres. En efecte, ho ha fet per donar la cara pel seu pare, que ha estat qüestionat per la seva relació amb Ainhoa Armentia.

El jove sempre ha sigut molt educat i respectuós amb els mitjans, com també a les xarxes socials. Concretament, a Instagram, tenia el perfil obert i ens havia permès veure imatges d'ell jugant, amb els seus germans i amb el seu pare. Fins i tot gaudint dels seus hobbies i aficions, com és el cas de la música.

Tot i això, Pablo, d'un temps ençà, ha decidit seguir el consell de la seva tia Letícia. Aquesta té clar que el millor és tenir els perfils a xarxes totalment privats, idea que ha inculcat a les seves filles. Per això ara ell ha tancat al públic el seu compte com a instagramer, en què posseeix 1082 seguidors.

Muntatge amb Pablo Urdangarin mullat i captura del perfil d'Instagram privat
Pablo Urdangarin ha decidit fer privat el seu compte a Instagram | e-noticies.cat, Europa Press, Instagram, @pablourbor

Amb aquest gest, no només ha decidit fer cas a la reina, sino que també ha seguit els passos de la seva cosina Leonor, amb qui precisament no té bona relació. I és que aquesta, segons uns rumors, té privat el seu compte a les xarxes socials encara que, segons altres, directament no en té cap. Tot al contrari que la seva cosina Victoria Federica, que ja és tota una influencer.

Sigui com sigui, el jove Urdangarin ha decidit tancar amb pany el seu perfil social. Ho ha fet possiblement a favor de la seva privadesa, de la seva intimitat i amb l'objectiu de no estar contínuament en el disparador mediàtic.

Desitja que la seva vida personal i familiar estigui tan allunyada com sigui possible del focus públic. És la manera amb la que ell i tot el seu entorn estiguin tranquils. I això que és difícil, perquè quan no salten a la llum escàndols del seu avi matern cobra rellevància el divorci dels seus pares o la nova relació d'Iñaki.

Muntatge d'un primer pla de Pablo Urdangarin seriós i Letizia mirant de banda
Pablo Urdangarin, com Letícia, dona molt de valor a la seva esfera íntima | e-noticies.cat

Tan important és per a Pablo Urdangarin i el seu cercle i la seva privadesa, que també els seus germans tenen tancats a tothom els seus perfils a Instagram. Ens estem referint a Juan, Irene i Miguel.

Pablo Urdangarin, igual que Leonor, no segueix la moda europea

Pablo Urdangarin, amb aquest gest de privatitzar les seves xarxes, ha seguit l'estela de la seva cosina Leonor, però ha fet el contrari del que està passant entre la reialesa europea. És clar, perquè són molts els membres de les cases reials del continent que sí que estan actius i, a més, amb comptes oberts.

Per exemple, entre els qui tenen els seus perfils i comparteixen amb els seus seguidors impressions i imatges hi ha Victòria de Suècia. El mateix fa Amàlia d'Holanda, la filla dels Reis i hereva al tron del seu país, Charlene de Mònaco, els ducs de Cambridge i la princesa Magdalena de Suècia. Sense oblidar els ducs de Sussex i Carlos Felipe de Suècia.

Això sí, també compten amb perfils públics altres reconeguts membres reals de tot el món. Un clar exemple és la reina Rània de Jordània.