A la imatge s'observa un home somrient en primer pla, amb un fons de color rosa i lletres negres. A la part superior esquerra de la imatge, hi ha un cercle que conté una fotografia duna parella abraçada, tots dos somrient. Al voltant del cercle hi ha dos anells daurats entrellaçats, un amb un diamant, i algunes estrelles brillants. Sembla que la imatge està relacionada amb un esdeveniment o anunci de compromís o matrimoni.
GENT

Víctor Elías dona l'última hora sobre la boda amb Ana Guerra i fa saltar les alarmes

Víctor Elías s'ha sincerat respecte a com van els preparatius de casament amb Ana Guerra

Víctor Elías s'ha sincerat sobre com van els preparatius del casament amb Ana Guerra, que tindrà lloc aquest pròxim 31 d'octubre.

Molt il·lusionat, el jove ha confessat diversos detalls que el tenen força preocupat, cosa que ha fet saltar les alarmes. I és que, tal com ha explicat, ell i Ana van força endarrerits amb els preparatius.

El mateix Víctor confessa que han decidit prendre's amb tanta calma, que ara veuen que tot els ve a sobre a només uns mesos del gran dia.

"Quan acabi l'estiu, ja el tenim a sobre", s'ha lamentat Elías, sent conscient del poc temps que els queda.

A la imatge es pot veure un home somrient, posant davant d'un fons de color rosa amb diversos logotips, incloent un de

Tanmateix, això no ha aconseguit entelar la felicitat de la parella, que està vivint aquesta etapa molt enamorada i amb gran il·lusió.

"Estem molt feliços perquè és un moment molt feliç i de preparació", assegura Víctor. "A sobre ens agafa en un moment bonic, feina, prepares un casament, no es pot demanar res més", apunta sobre el seu gran moment personal.

Pel que fa a nervis, sembla que el mític Guille a Los Serrano veu la data força llunyana, per la qual cosa encara no sent la pressió. Sensacions que aniran en augment quan s'acosti la data assenyalada al calendari.

"Ens posarem nerviosos 20 dies abans", ha deixat entreveure. "Aquí saltaran les alarmes, però de moment molt tranquils", sosté.

Captura de 'Ni que anéssim' amb la invitació del casament d'Ana Guerra i Víctor Elías

Víctor Elías parla sobre les seves noces amb Ana Guerra

Sens dubte, una de les grans incògnites que encara ronda aquest esperadíssim enllaç és si els reis finalment assistiran o no. Recordem que Víctor és cosí de la reina Letícia, per la qual cosa podrien donar la sorpresa i presentar-se al seu gran dia.

"No se sap mai", ha comentat Víctor Elías sobre això. "De totes maneres, nosaltres anem tan endarrerits amb tots que no hem acabat de fer tot el que cal fer".

I, malgrat que encara no saben si finalment podran comptar amb ells entre els assistents, el Víctor deixa clar que li fa molta il·lusió tenir tota la seva família allà reunida.

Víctor Elías i Ana Guerra posant feliços a l'estrena de 'Bosé'

"Que hi hagi la família en general, que hi sigui tothom qui vulgui ser-hi entenc que és perquè té afecte i vol veure un altre projecte de família créixer, ja està", destaca.

Del que sens dubte, és que el casament de Víctor Elías i Ana Guerra serà un dels grans esdeveniments de l'any. I tots estem pendents i molt expectants per viure el gran dia de la parella.

➡️ Gent

Més notícies: