Muntatge de Kiko Rivera seriós amb una gorra vermella i blava i un jersei blau, Julián Contreras amb la boca oberta amb una camisa negra i una convessació
GENT

El cridaner comentari de Kiko Rivera que pot fer molt de mal a Julián Contreras

Les paraules que Kiko Rivera va dir públicament i que no han fet sentir gens bé a Julián Contreras

Les diferències entre Fran i Kiko Rivera continuen fent parlar fins al punt que afecten també un altre membre del clan, en aquest cas Julián Contreras. Va ser molt sonat l'enfrontament televisiu dels fills de Paquirri en què es referien a les mares respectives. Unes declaracions en què el menor dels fills de Carmina Ordóñez es va veure esquitxat sense voler-ho.

Primer va ser Fran Rivera qui va dir públicament que no li estranyava que a Isabel Pantoja li passessin "aquestes coses", referint-se al seu últim judici, perquè "no és una persona bona". Poc després era el DJ qui en un plató de Telecinco no va poder evitar contestar el seu germà.

Muntatge amb el rostre de Fran Rivera a 'Vamos a veure' i una imatge de Kiko Rivera

El fill menor de Paquirri es defensava obertament. "Si ens posem a parlar de mares... cap no fa curt, la seva mare no ha estat exemple de res, i això ho sap tothom", va assegurar llavors.

Fran i Kiko Rivera es van llançar retrets sobre les seves respectives mares

Una afirmació que no va fer gens de gràcia a Francisco, però segur que tampoc a Julián Contreras, fill petit de Carmina Ordóñez.

Ara és Julián qui intenta salvaguardar el seu honor després d'escoltar les declaracions d'una dona que el va acusar de seduir-la. Contreras sol·licita a una dona andalusa la quantitat de 12.000 euros per danys a la imatge pública.

El motiu no és altre que les declaracions emeses pel programa d'Así es la vida. En aquestes, la filla de la potencial arrendadora assegura que Julián volia aprofitar-se de la seva mare. "La meva mare, que és força dura, es va deixar pràcticament seduir", explicava la filla de la demandada.

Captura de Julián Contreras a la seva segona visita a De Divendres de Telecinco

Uns fets que van succeir al mes d'abril i després dels quals Julián va decidir emprendre accions legals. Lluny de mantenir-se impassible, el fill de la popular Carmina Ordóñez ha demostrat que el seu honor és per sobre de tot.

Julián fa anys que està distanciat dels seus germans Fran i Cayetano, en concret des del casament d'aquest amb Eva González. Precisament a principis de 2024 Contreras va anar a ¡De Viernes! per respondre a l'entrevista que el seu germà Francisco havia concedit feia setmanes.

Julián Contreras va acusar el seu germà Fran de tenir una relació distant amb la seva mare

El marit de Lourdes Montes va assegurar que li feia pena el seu germà, un testimoni davant el qual Julián va reaccionar atacant durament a Fran. A la xerrada, a més, el convidat va assegurar que la relació que mantenia el seu germà gran amb la seva mare era "distant".

A la mateixa entrevista, Julián es va referir a l'última vegada que va parlar amb la seva mare. "L'última conversa que vaig tenir amb ella va ser una discussió i vint anys després és el que m'ha quedat", reconeixia emocionat.

Julián Contreras parlant en vestit negre amb Carmina Ordóñez amb un mocador a la mà somrient

Queda clar, doncs, que la cruïlla d'acusacions que al seu dia van fer Kiko i Fran Rivera sobre les mares respectives hauria afectat Julián. Unes paraules que posen de manifest que per als germans el més important és donar la cara per les mares respectives.

➡️ Gent

Més notícies: