Muntatge de Fran Rivera al capdavant amb la mirada perduda i darrere Julián Contreras mirant a càmera i somrient
GENT

Julián Contreras: què passarà amb el seu gos després de mudar-se lluny de Fran Rivera

Julián Contreras pren una important decisió sobre el futur del seu gos Rocky lluny de Fran Rivera

Julián Contreras ha pres una decisió important, segons s'ha encarregat de compartir ell mateix amb els seus seguidors. I és que finalment ha revelat quin és el parador del seu gos després de plantejar-se donar-lo en adopció.

Després de mudar-se molt lluny de Fran Rivera, concretament a Còrdova, la vida de Contreras s'ha complicat força. Lamentablement per a ell, segueix sense aconseguir feina a la televisió i també ha de cuidar el seu pare malalt.

Això, sumat a les obligacions que implica tenir a càrrec seu una mascota, el portaven a buscar-li una altra llar on fos més feliç.

Julián Contreras amb camisa de mezclilla és entrevistat per un reporter que sosté un micròfon vermell d'Europa Press en un carrer amb edificis i arbres al fons.

Una decisió que va ser molt criticada i davant la qual va haver d'aguantar un gran nombre d'atacs. Sobretot, per part d'aquells que l'han acusat de voler desfer-se de la mascota.

El mateix Julián Contreras explicava que Rocky havia arribat a la seva vida per casualitat, ja que el va rescatar d'un habitatge proper al seu.

Tot i això, el caos que ha tingut lloc a la seva vida aquests últims mesos, on li ha costat fins i tot trobar un habitatge, l'obligava a prendre una decisió. I és que Julián confessava que no podia continuar fent-se càrrec de l'animal durant més temps.

Muntatge de Julián Contreras parlant, Fran Rivera seriós i una esquerda al mig

"Jo no tinc un gos perquè jo volgués tenir-lo. No he dit mai que el volgués. Jo el vaig rescatar d'unes circumstàncies molt complicades", intentava excusar-se.

"I des dels primers dies el que vaig fer va ser intentar trobar-li una llar. No estic abandonant Rocky, estarà amb mi fins que trobi un lloc", declarava contundent.

"És afectuós, bondadós i noble. Faig una crida perquè algú l'adopti", compartia a les xarxes socials.

Julián Contreras pren una decisió sobre el seu gos

Una cosa davant del que van arribar a acusar-lo fins i tot de voler vendre el seu gos per així desfer-se'n. "És tot molt difícil", sentenciava. I, al mig del gran enrenou pel parador de Rocky, Julián Contreras per fi ha aclarit què passa amb ell.

Era una seguidora la que s'interessava per esbrinar si finalment el gos havia tornat al refugi. "No va estar mai en un refugi i no ho estarà mai. Segueix amb mi", li ha aclarit Julián de manera contundent.

Julián Contreras somrient amb ulleres i samarreta blava

Tot indica que el germà de Fran Rivera ha canviat d'opinió i ha decidit que Rocky formi part de la seva família. Una família que està composta únicament per Julián i el seu pare, que necessita moltes cures.

Recordem que Julián Contreras es trencava del tot en parlar sobre el seu delicat estat de salut, i és que el seu pare ha perdut la visió gairebé del tot. Això, al seu torn, li ha tornat completament depenent.

"Hem fet un matrimoni de pare i fill i estem vivint una vida compartida, cosa que per a mi és una sort. És el meu pare, el meu amic, el meu company", assenyalava molt emocionat.

➡️ Gent

Més notícies: