Jordi Planas amb barba i cabells curts apareix en primer pla, mentre que al fons es veu una escena borrosa d'una cuina amb persones treballant; a la cantonada superior dreta hi ha un emoji amb ulls de cor ia la part inferior dreta hi ha el text "La Riera".
GENT

El conegut actor de 'La Riera' de TV3 que envelleix com el vi: més guapo que mai

La seva extensa carrera professional li ha permès aparèixer en projectes que han aconseguit un gran èxit d'audiència

Jordi Planas és un actor català pel qual sembla que no passen els anys. La sèrie de TV3 La Riera l'ha colat amb força a la majoria de llars catalanes. I des d'aleshores són moltes les persones que segueixen la carrera professional d'aquest artista.

Als seus 47 anys, Jordi Planas es manté i conserva millor que mai. Tot aquest benestar es reflecteix en els seus últims treballs, que fan que brilli millor i més que mai. El català ha protagonitzat recentment la pel·lícula El rei Peret, en homenatge al cap de la rumba catalana.

La seva aparença física és lloada per molts i denota que no només té sort al panorama professional. Si no que a la seva vida privada no li va gens malament i els èxits són el seu millor antídot antiedat.

Jordi Planas i la seva llarga trajectòria

Jordi Planas va saltar a la fama a TV3 després d'interpretar Sergi Guitart a La Riera. Però la veritat és que la seva trajectòria ve de lluny i també se l'ha pogut veure en altres sèries espanyoles. El cor de la ciutat, La que se avecina, Aída i Gran Hotel en són un exemple.

Retrat de Jordi Planas amb barba i cabells curts mirant a la càmera.

Sens dubte, totes són produccions de gran èxit que han mostrat confiança en l'actor de Sant Hilari de Sacalm. Paral·lelament, se l'ha vist a Machos Alfa, Amar es para siempre, Yo soy Bea o Temps de Silenci. Però això només és un resum d'un currículum llarg i ampli com un dels actors catalans més consolidats.

Un perfil actiu a xarxes socials

Més enllà de la seva faceta més professional, Jordi Planas és una persona activa a les seves xarxes socials. És habitual veure'l gaudir d'un dels entorns que més l'apassionen: la natura. Viatjar és una altra de les vies d'escapament un cop s'apaguen els focus d'un dels rodatges.

De fet, se'l pot veure en una imatge a Egipte, un lloc per somiar i deixar-se portar per una història que sembla de pel·lícula. No hi ha dubte que Jordi Planas és un aventurer i que gaudeix de la seva professió, temps lliure i la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: