Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant fixament a càmera durant l'estrena de 'Cuentos Chinos' de Telecinco
GENT

Jorge Javier Vázquez: què ha passat a la reunió que marca el seu fi a Telecinco

Telecinco cancel·la 'Cuentos Chinos' i deixa fora Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez i la resta dels seus companys són a la corda fluixa. I és que cap dels formats que han posat en marxa durant aquesta nova temporada semblen funcionar a Telecinco, que segueix costa avall i sense frens.

Tant és així, que des de la cúpula s'han vist obligats a convocar una reunió d'emergència en què han reunit tots els presentadors de la cadena. Tot plegat, amb l'objectiu d'analitzar la situació i posar-hi una solució al problema.

Des de Jorge Javier Vázquez, a Ana Rosa Quintana, la imatge de la qual consideren que s'ha pogut desgastar en els últims temps. Cosa que explicaria les desastroses xifres d'audiència que ha aconseguit des que s'ha passat a les tardes.

Captura de 'Cuentos Chinos' amb Isa Pantoja parlant amb Jorge Javier Vázquez mentre riuen el 25 de setembre de 2023
Telecinco cancel·la el programa de Jorge Javier Vázquez | Mediaset

I és que tot i que els alts directius hi havien posat totes les esperances per aconseguir remuntar, no n'hi ha hagut prou.

Aquesta reestructuració que van posar en marxa des que Paolo Vasile abandonés la cadena, no ha fet més que empitjorar les coses. D'aquesta manera, les dades queien en picat, quan només fa uns mesos 'Sálvame' es mantenia amb un sòlid 13,1% de quota de pantalla i més d'un milió d'espectadors.

Telecino es desfà de Jorge Javier Vázquez i els seus 'Cuentos Chinos'

Tot i això, un any després, els seus substituts 'Así es la vida' i 'TardeAR' no aconsegueixen seguir-li el ritme. A més, el més perjudicat ha resultat ser Jorge Javier Vázquez, el programa del qual finalment serà cancel·lat.

'Cuentos Chinos' arribava amb l'objectiu de plantar cara a l''Hormiguero' de Pablo Motos. Lamentablement, però, no ha superat ni el primer mes d'emissió. Cosa del que se n'han fet ressò nombrosos mitjans de comunicació, i un fracàs sobre el qual el de Badalona ja s'ha pronunciat.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez ha fracassat amb els seus 'Cuentos Chinos' | Mediaset

"És important acceptar la situació. No intentar adornar-la ni agafar-se a excuses pelegrines", reconeixia Vázquez, que definitivament ha perdut el tron a Telecinco.

"Així estic jo ara. Intentant que no m'arrossegui la marea. Sobrevivint. Protegint-me perquè la realitat no m'aixafi", es lamentava.

Una realitat que l'ha superat i que s'ha imposat de la manera més brutal: deixant-lo sense feina i fora de la cadena per la qual ha donat tant.