Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
GENT

Ana María Aldón va renunciar a una cosa important per poder divorciar-se d'Ortega Cano

Ana María Aldón va voler trencar tot contacte amb el seu exmarit i va rebutjar la compensació monetària que li corresponia després del divorci

Ana María Aldón va posar fi a la seva història d'amor amb Ortega Cano després de no superar la seva última crisi matrimonial. Feia temps que les coses no anaven bé entre ells i, finalment, cadascú va optar per agafar camins separats.

Tot i que van intentar que la separació fos la més amistosa possible, avui dia la relació entre ells continua sent tensa. I això que l'Ana María va posar tot de part seva per arribar a un acord per poder divorciar-se. Fins i tot va renunciar a la indemnització que li corresponia, deixant clar que no volia res del seu exmarit.

Ana María Aldón va renunciar a una indemnització per separar-se d'Ortega Cano

Durant mesos vam ser testimonis de la guerra sense precedents que es va instaurar entre l'Ana María Aldón i Ortega Cano. La col·laboradora de Fiesta va arribar al seu límit i va decidir deixar de compartir la seva vida al costat del vidu de 'La Más Grande'.

Tot i que van intentar reconduir la situació pel bé del nen que tenen en comú, no ho van aconseguir mai. Precisament per ell, Aldón va lluitar perquè, amb el divorci, el petit José María no quedés desemparat.

Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient i José Ortega Cano amb rostre neutre
Ana María no va voler rebre la indemnització que li corresponia després del divorci | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

La dissenyadora va aconseguir el seu propòsit, com així es va revelar al conveni regulador que, poc després, va sortir a la llum. El més significatiu d'aquest acord resideix a la part que l'Ana María va renunciar per poder divorciar-se d'Ortega.

Segons recull l'escrit, la televisiva va renunciar a la indemnització que s'estableix en els casos de matrimonis concertats sota separació de béns. Aldón podria haver reclamat aquesta compensació, però va decidir renunciar-hi perquè, tal com van explicar, "no vol ni un euro del torero".

Al costat d'aquesta renúncia se'n va sumar una altra amb què la col·laboradora també podria haver tret benefici econòmic del seu exmarit. En aquest cas, tampoc no va acceptar el pagament d'una pensió compensatòria.

Primer plànol d'Ana María Aldón amb rostre enfadat
Ana María no va voler rebre ni un euro d'Ortega Cano | Mediaset

L'Ana María sent que és perfectament capaç de tirar endavant el seu fill amb el seu propi esforç i feina, i així ho està fent. A més, amb aquestes renúncies va fer callar els rumors que l'assenyalaven de voler aprofitar-se d'Ortega Cano.

Actualment, ella no rep ni un sol euro del seu exmarit i els seus ingressos arriben de la feina a la televisió i d'altres projectes. Sempre ha presumit de ser una dona autònoma i autosuficient, i sembla que ho ha demostrat.

Ana María Aldón sí que va aconseguir assegurar el futur del seu petit

Allò que l'Ana María no estava disposada a renunciar era que el seu fill no veiés cobertes les seves necessitats, tant afectives com monetàries. En aquest sentit, va aconseguir arribar a un acord amb Ortega perquè pogués compartir la custòdia amb ella.

La pàtria potestat és conjunta i la custòdia del petit José María és per setmanes. A més, Aldón va establir una pensió alimentària de 1.000 euros al mes que l'extorero li haurà de passar. Per no parlar de les despeses escolars i universitàries de què Ortega se'n farà càrrec al 100 per 100, "fins i tot després d'haver mort".

Ana María Aldón junt amb José Ortega cano i el seu fill José María
Ana María sí que va lluitar perquè al seu fill no li faltés de res | GTRES

Per tant, si bé Aldón no va voler rebre diners del seu exmarit, sí que va procurar que el seu fill tingués un futur assegurat. De fet, haurà de disposar al testament d'una clàusula que asseguri que, després de la seva mort, el seu fill continuarà rebent la seva part acordada.

L'Ana María va quedar satisfeta amb l'acord i actualment viu una vida completament plena. A la televisiva no li falta feina ni tampoc amor, ja que, com va anunciar, d'aquí a una mica es casarà amb l'Eladio, la seva actual parella.

Aldón travessa una bona ratxa i ha sabut aprofitar els beneficis que li ha reportat la feina a la televisió. Gaudeix d'una economia folgada amb diverses propietats al seu nom i, tot això, sense l'ajuda d'Ortega. Un futur prometedor pel qual ha lluitat de manera incansable.