Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
GENT

Jorge Javier Vázquez es confessa i revela per què se sent tan vulnerable

Jorge Javier Vázquez reapareix públicament amb una profunda reflexió personal

Jorge Javier Vázquez ha tornat al focus mediàtic per confessar com se sent després de la cancel·lació del seu nou programa, Cuentos Chinos. Per això, aquest dimecres, 4 d'octubre, i a través del seu blog de Lecturas, el presentador ha revelat els motius pels quals se sent tan vulnerable.

Ja han passat cinc dies des que Telecinco va decidir retirar de la seva graella la nova aposta per l'horari de màxima audiència. I és que encara que aquesta va arribar amb l'únic objectiu de millorar les dades d'audiència de l'empresa audiovisual, des de la seva estrena no va aconseguir el seu objectiu.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez es pronuncia sobre la cancel·lació de 'Cuentos Chinos' | Mediaset

No obstant això, una mica abans de conèixer el fatal destí de Cuentos Chinos, va ser el mateix Jorge Javier Vázquez qui va fer una anàlisi sobre aquesta delicada situació:

“Les audiències del programa són, sent benèvols, manifestament millorables. Personalment, tampoc no estan responent a les meves expectatives, esperava millors xifres”.

Ara, i després d'aquest nou revés professional, Jorge Javier Vázquez ha tornat al seu blog de Lecturas. A través d'una reflexió profunda, el comunicador ha revelat el motiu pel qual se sent tan vulnerable.

Jorge Javier Vázquez confessa per què se sent vulnerable: “la responsabilitat es pot convertir en el teu pitjor enemic”

Jorge Javier Vázquez ha dedicat el seu darrer blog a fer una profunda reflexió sobre la imminent cancel·lació de Cuentos Chinos. Situació que, des del principi, mai no es va arribar a plantejar:

“Quan em van presentar el projecte, mai no em va passar pel cap que el programa pogués arribar a ser cancel·lat. I mira que se'm van presentar opcions, però aquesta mai”.

Plató de Contes Xinesos amb Jorge Javier Vázquez a Telecinco
Jorge Javier Vázquez sempre va confiar en el projecte | Mediaset

Segons ha confessat Jorge Javier Vázquez, quan li van proposar presentar aquest espai, ell “creia sincerament que podríem fer-nos lloc” a l'horari de màxima audiència. Una franja “molt complicada” en què, a més, “Telecinco feia molts anys que no apostava”.

“No hi havia costum de passar per la cadena per veure un programa que comencés a les deu menys deu de la nit. Tot i això, estava convençut que ho aconseguiríem”, ha afegit a continuació.

A més, Jorge Javier Vázquez ha volgut compartir amb els seus lectors com va ser el procés des que el projecte va arribar a les seves mans fins al dia de la seva emissió. I és que, segons ell, durant aquests tres mesos, va transitar “per moltíssims estats d'ànim”:

“Han estat mesos d'incerteses, amb estones en què predominava l'esperança i d'altres en què m'envaïa la inseguretat. Em preocupava com encaixaria que el programa no complís amb les expectatives: les meves i les dels altres”.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Jorge Javier Vázquez ha passat per diversos estats d'ànim | Mediaset

Tanmateix i malgrat que el van advertir en més d'una ocasió que “la lluita seria dura”, Jorge Javier Vázquez va optar per no perdre l'esperança. “Sempre contestava que, després de tants anys fent televisió, seríem capaços de tornar a connectar amb el públic. Que podríem convertir-nos en una alternativa”.

Somnis que, com hem pogut comprovar, s'han esfumat en qüestió de setmanes. I això és una cosa que el de Badalona lamenta profundament.

“Quan vens de presentar un programa de televisió que ha fet història i de conduir els 'realities shows' més exitosos, la responsabilitat es pot arribar a convertir en el teu pitjor enemic”.

Divendres passat, 29 de setembre, Jorge Javier Vázquez va acudir a les seves xarxes socials per anunciar, molt a desgrat seu, la cancel·lació de Cuentos Chinos.

“Vaig arribar al veïnat disposat a quedar-me durant molt de temps, però els lloguers estan pels núvols. No ha pogut ser”, va assegurar el presentador de televisió, abans de felicitar els seus principals competidors: Pablo Motos, Carlos Sobera, Wyoming i tot l'elenc de Cuatro Estrellas.

“Des d'aquí les meves felicitacions més sinceres perquè romanen a la franja gràcies a allò que tots busquem en començar un programa: l'èxit”.