Muntatge de Johanna Zott somrient amb una gorra grisa, Pablo Urdangarin somrient mirant de banda i la silueta d'Espanya amb la seva bandera

GENT

Johanna Zott torna a Espanya amb la notícia que Pablo Urdangarin estava esperant

Després de cinc mesos fora del nostre país, Johanna Zott ha tornat a Espanya, acabant així amb el malson de la seva parella actual

Per fi s'ha acabat el distanciament entre Johanna Zott i Pablo Urdangarin. Després de cinc mesos instal·lada a Múnic mentre cursava el seu darrer any de Medicina, la noia ha tornat a Espanya.

Segons ha transcendit els darrers dies, Johanna ha tornat a Esplugues de Llobregat, municipi català on la seva família té la seva residència habitual.

Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra
Johanna Zott ha tornat a Espanya després de cinc mesos allunyada de Pablo | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

I encara que al principi es pensava que el retorn de Johanna Zott era temporal, a causa d'una possible aturada al calendari lectiu alemany, res més lluny de la realitat.

Després d'haver vist la noia en algun dels últims partits de Pablo Urdangarin, s'ha confirmat que el quadrimestre a l'estranger per fi s'ha acabat. Situació que ha posat fi al malson del net de Joan Carles I.

Segons va confirmar Vanitatis fa unes setmanes, el xicot de Johanna Zott ha viscut una autèntica "tortura" durant aquests mesos. "Ha estat força dur per a tots dos, sobretot per a ell, que és qui s'ha quedat a Barcelona esperant-la", va assegurar aquest mitjà.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo ho ha passat molt malament amb l'absència de Johanna Zott | Europa Press

Però ara aquests problemes són cosa del passat després que Johanna hagi tornat a Espanya amb la seva família. I prova d'això és l'actitud que Pablo està tenint des d'aleshores.

Tal com ha sortit a la llum, ara el fill dels exducs de Palma "gairebé no trepitja casa seva" per estar al costat de Johanna Zott. Tot apunta que els joves volen recuperar el temps perdut.

Johanna Zott torna definitivament a Espanya després de cinc mesos allunyada de Pablo Urdangarin

Johanna Zott ha tornat a Espanya després d'acabar la beca d'Erasmus a Munic. D'aquesta manera, la noia ha posat fi al distanciament de Pablo Urdangarin.

Durant tot aquest temps, la parella ha hagut de fer diversos sacrificis per poder estar junts. Tant és així que, durant el 18è aniversari de la princesa Leonor, el jugador d'handbol va decidir no acudir a aquesta reunió social per passar uns dies amb la seva parella.

Muntatge amb les cares de la Infanta Cristina i Pablo Urdangarin
A la infanta Cristina no li va fer sentir gens bé la decisió que va prendre el seu fill | GTRES, e-noticies.cat

A més, tal com va assegurar Alexia Rivas a Vamos a Ver, el xicot de Johanna Zott estava pensant canviar el seu pla d'estudis. "Pablo deixarà la universitat presencial per fer-la en línia perquè no la pot compaginar bé amb l'esport".

Una opció que estaria manejant pensant també en la seva relació sentimental. Una sèrie de decisions que no els han portat res més que problemes.

D'una banda, a la infanta Cristina no li va fer sentir gens bé el pas que donaria el seu fill, no obstant això, no va ser l'única a mostrar el seu desacord. Els pares de Johanna Zott van tenir molt a veure amb la decisió que va prendre la seva filla d'anar-se'n a l'estranger.

Tal com va transcendir fa diverses setmanes, els sogres de Pablo Urdangarin consideraven que era una distracció per a la seva filla. Per això, quan la jove va començar a desatendre les seves obligacions estudiantils, li van aconsellar que cursés el darrer any de Medicina fora d'Espanya.

Un gest que no li va fer sentir gens bé a la infanta Cristina. La infanta ha considerat que els pares de Johanna Zott "menysprearen" a Pablo i "els sentiments que té" per ella. Però tot apunta que aquest petit conflicte familiar ja és cosa del passat.

Ara han començat a sorgir nous rumors al voltant d'aquesta parella mediàtica. Molts apunten que, potser, tots dos facin pròximament un nou i important pas en les seves vides: anar-se'n a viure junts.

➡️ Gent

Més notícies: