Muntatge amb Johanna Zott somrient amb una gorra grisa, la infanta Cristina somrient i Ainhoa Armentia seria amb una bufanda rosa

GENT

La infanta Cristina i Johanna Zott fan un pas impensable per a Ainhoa Armentia

La infanta Cristina i Johanna Zott reapareixen juntes públicament després dels rumors que han sorgit sobre un distanciament entre elles

La infanta Cristina i Johanna Zott han deixat Ainhoa Armentia sense paraules amb la darrera decisió que han pres. Els últims dies, han sortit a la llum diverses informacions que asseguraven que la relació entre la xicota i la mare de Pablo no està passat per un bon moment.

Tanmateix, aquest diumenge, totes dues han reaparegut juntes per assistir a l'últim partit del Granollers. Enfrontament que s'ha disputat al Palau d'Esports d'aquest equip d'handbol.

Johanna Zott amb ulleres i uns pals inflables a les mans i la infanta Cristina parlant assegudes en una grada
La infanta Cristina i Johanna Zott van juntes a l'últim partit de Pablo | Europa Press

La infanta Cristina, Johanna Zott i una coneguda de la família s'han assegut juntes darrere de la banqueta de l'equip de Pablo. Durant tot el partit, totes dues han tornat a deixar al descobert la bona relació que hi ha entre elles, malgrat els rumors.

Finalment, i encara que aquest enfrontament esportiu ha estat molt ajustat fins a l'últim moment, Pablo Urdangarin i els seus companys han aconseguit la victòria.

Durant aquest partit, ja després de mostrar-se diverses vegades en desacord amb això que estava succeint, la infanta Cristina ha fet un gest que no ha aconseguit passar desapercebut.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Tot i la relació d'Iñaki i Ainhoa, la infanta encara no s'ha tret el seu anell de casaments | Europa Press

Sense apartar la mirada del fill, la infanta Cristina no ha parat de jugar amb el seu anell de boda. Aliança que encara no s'ha tret malgrat el seu divorci i de la relació sentimental que manté Ainhoa Armentia amb el seu exmarit.

A principi de gener, la revista ¡Hola! va anunciar en exclusiva que, després de dos anys, els exducs de Palma havien posat fi al seu matrimoni. Divorci que es va signar en la més estricta intimitat i que ha desposseït Iñaki Urdangarin d'un dels seus privilegis: el servei d'escortes.

La infanta Cristina i Johanna Zott fan un pas inesperat per a Ainhoa Armentia

La infanta Cristina i Johanna Zott han reaparegut juntes per anar a l'últim partit d'handbol de Pablo Urdangarin. Un pas impensable per a Ainhoa Armentia i que no ha passat desapercebut per a ningú. I encara menys després dels rumors que han sortit a la llum sobre la seva actual relació.

Des que va començar la seva història d'amor amb Pablo Urdangarin han estat diverses les ocasions en què hem pogut veure la noia amb la seva sogra. Tot i això, en els últims dies, s'ha parlat sobre un possible distanciament entre elles.

Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Cristina amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Johanna Zott també amb rostre seriós
La infanta Cristina i Johanna Zott reapareixen juntes després dels darrers rumors | Europa Press, e-noticies.cat

Segons ha transcendit els últims dies, la infanta Cristina està molt molesta amb la parella després de les darreres decisions que han pres. El setembre de 2023, Johanna Zott es va mudar a Múnic per cursar-hi el seu darrer any de Medicina amb una beca Erasmus.

Des de llavors, tant Pablo Urdangarin com la seva actual parella han estat desatenent algunes de les seves responsabilitats per poder veure's. Cosa que no li ha semblat gens bé a l'exduquesa de Palma.

Ara bé, el que ha acabat per molestar la infanta Cristina ha estat l'última i inesperada decisió personal que ha pres el seu fill. Tal com va assegurar Alexia Rivas a Vamos a ver, el xicot de Johanna Zott s'ha plantejat canviar el seu pla d'estudis:

"Pablo Urdangarin es planteja una cosa que a la infanta Cristina li molesta moltíssim. I és que deixarà la universitat presencial per fer-la de manera en línia perquè no la pot compaginar bé amb l'esport".

Encara que al principi va assegurar que era per compaginar la seva feina amb els seus estudis, la veritat és que aquesta opció li permetrà passar més temps amb Johanna Zott. I tot gràcies a la flexibilitat que ofereix la universitat en línia.