Muntatge de Jesús Calleja somrient amb un jersei blau, María Pombo amb rostre neutre en tirants verds i un pastís d'aniversari

GENT

Jesús Calleja celebra el seu 59 aniversari després del problema amb María Pombo

Jesús Calleja bufa les espelmes del seu aniversari setmanes després d'una polèmica per culpa de María Pombo

El Jesús Calleja està de celebració. Aquest mateix dijous, el presentador de televisió ha fet 59 anys, una data molt especial que, de segur, celebrarà amb els seus amics i éssers estimats.

Tot i això, aquest conegut aventurer no ha pogut evitar que el seu últim aniversari s'hagi vist enfosquit per l'últim problema a què s'ha hagut d'enfrontar. I tot per culpa de la Marta i la María Pombo.

Muntatge de Jesús Calleja parlant en vestit negre i María Pombo somrient amb les espatlles destapades
Jesús Calleja va ser molt criticat a les xarxes per convidar María Pombo al seu programa | e-noticies.cat, Mediaset, GTRES

El passat 5 de febrer, el Jesús Calleja va comptar amb la participació de les germanes durant la corresponent emissió de Planeta Calleja. Aquell dia, el presentador i les influencers van tenir l'oportunitat de visitar llocs com El Cap d'Hornos, la Glacera Pía, el Canal de Beagle o l'Estret de Magallanes.

Però el que menys s'esperava l'aventurer era tota l'allau de crítiques que rebria les hores posteriors. I tot arran de la presència de la María Pombo i la seva germana. Tant és així que diversos usuaris de les xarxes socials no van trigar a titllar aquesta emissió de "vomitiva", "insuportable" i "de vergonya".

Jesús Calleja celebra el seu 59 aniversari després del problema que va tenir per culpa de María Pombo

Ara, i després que s'hagi suavitzat aquest tema, sembla que el Jesús Calleja pot celebrar el seu 59 aniversari amb total normalitat. Tot i això, fa unes setmanes, el presentador es va convertir en el centre de totes les critiques a X.

I tot després d'escollir a la María Pombo i a la seva germana Marta perquè anessin al seu programa de televisió. No hi ha cap dubte que aquesta ifluecer s'ha convertit en un dels referents del nostre país dins del món de les xarxes. I tot gràcies als més de 3 milions seguidors que acumula al seu perfil d'Instagram.

Jesús Calleja com a presentador de les Campanades de Mediaset el 2018
Jesús Calleja fa 59 anys després de la polèmica que va protagonitzar per culpa de María Pombo | Mediaset

Però com passa en aquests casos, igual que compta amb una gran quantitat de followers, la noia també té milers de haters. Persones que no van dubtar a carregar contra el Jesús Calleja a través dels seus respectius comptes de X.

"Calleja, t'has lluït, és de vergonya aliena tot. De veritat que estàs content? O t'esperes demà a la terrible audiència que tindràs?", li va advertir un internauta. "Un viatge tan bonic, destrossat per aquesta parella amb caps buits de contingut", va opinar un altre detractor de les germanes Pombo.

Captura de 'Planeta Calleja' amb Marta Pombo de perfil i María Pombo somrient amb un coll alt marró el 5 de febrer de 2024
La participació de María Pombo i la seva germana va provocar un gran enrenou | Mediaset

Altres, en canvi, no van trigar a assegurar al Jesús Calleja que "és molt trist" el que acabava de passar. "Amb totes les persones meravelloses que hi ha a les ciutats, pobles i llogarets d'Espanya i portes personatges d'aquest tipus al teu programa", va afegir aquest usuari a continuació.

Per la seva banda, i fent el desentès a les crítiques, el presentador de televisió ha seguit endavant amb el seu projecte. Tant és així que després de la participació de la María Pombo i la seva germana, l'aventurer ha comptat amb nous convidats. Entre ells, l'actor Félix Gómez i la comunicadora Inés Hernand.

Durant la seva intervenció al programa del Jesús Calleja, aquestes conegudes influencers van parlar sobre les constants crítiques que reben per pertànyer a una "família bé". "Em diuen 'pija' i estic encantada", va dir la Marta Pombo.

"La connotació 'pija' es refereix més, o així ho considero jo, a la vestimenta, a com cuidar la seva imatge, les marques que vesteix... La forma de pensar i la ideologia, també[…]La nostra ideologia és ser catòlics, per norma general. De dretes, per norma general", va afegir la germana de la María Pombo a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: