Muntatge de Kiko Hernández somrient amb un coll alt negre i Antonio David Flores seriós rapat
GENT

Antonio David Flores confessa per què encara no ha pogut denunciar Kiko Hernández

Després de les acusacions de Kiko Hernández, Antonio David Flores continua sense complir la seva amenaça de demandar-lo

El Kiko Hernández va dinamitar les xarxes socials fa un mes amb un missatge demolidor adreçat a l'Antonio David Flores. Aprofitant el Dia Internacional de la Dona, el Kiko va recordar el testimoniatge de la Rocío i es va mostrar implacable amb l'exguardia civil.

Després d'això, l'Antonio David va anunciar mesures legals contra Hernández, però, avui, no hi ha rastre d'aquesta demanda. Segons va revelar el malagueny, no ha denunciat al Kiko perquè el seu advocat li ha dit que és millor esperar. Està minutant tot i afegint coses per no deixar cap cap solt.

El motiu pel qual Antonio David Flores encara no ha denunciat Kiko Hernández

Si hi ha alguna cosa que caracteritza al Kiko Hernández és que no té por de mostrar la seva opinió i defensar una causa que considera justa. Tot i les amenaces de l'Antonio David Flores, el col·laborador continua mantenint que l'exguardia civil és un "maltractador". "Segons la teva exdona ets un maltractador per a tot un país", va publicar el Kiko.

Ja al seu dia, l'Antonio David va anunciar mesures legals contra els que l'acusessin, però segueix sense haver complert la seva promesa. No va demandar a la Rocío i, per a Hernández, això és clau. Com també és rellevant que, un mes després del missatge del tertulià, el malagueny no l'hagi denunciat.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube comentant '¡Sálvese quien pueda!'

La raó de per què no ho ha fet l'ha donat el mateix Antonio David al seu canal de YouTube, resumida en aquest tuit. Segons ell, no l'ha denunciat perquè el seu advocat així ho ha aconsellat dient-li que "cal esperar". També confessava que s'"està minutant tot i afegint coses", per així fer una recopilació exacta de tot.

Cosa que no tem el Kiko, acostumat a les reaccions de l'exguardia civil, que ha demostrat la seva inseguretat en entrar en determinats judicis. El col·laborador es va mostrar més valent que mai i, sense pèls a la llengua, va tornar a carregar contra l'Antonio David sense pietat.

Tot i això, per a alguns el motiu principal de la tardança de denunciar al Kiko resideix que el malagueny té assegurada la seva derrota. Les declaracions del Kiko van ser en resposta d'un directe que li va dedicar i, en paraules del seu advocat, “no es pot demandar tot”.

Kiko Hernández continua esperant les demandes d'Antonio David Flores

El Kiko no només espera que l'Antonio David compleixi la seva última promesa després de les publicacions del 8 de març passat. Després de l'estrena del documental de la Rocío, el col·laborador es va alçar com el seu defensor més gran i va emprendre una guerra contra ell.

Estem parlant de l'any 2021 quan l'exguardia civil ja va anunciar una demanda contra el Kiko en sentir-se difamat a Sálvame. Han passat tres anys i encara no s'han vist als jutjats, com així li va advertir l'Antonio David.

Muntatge amb les cares d'Antonio David Flores i Kiko Hernández molt seriosos

Mentrestant, el Kiko continua la seva croada i recentment va tornar a posar a l'ex de l'Olga Moreno a la diana. Amb motiu de l'anunci del casament per l'església de la Rocío i el Fidel, Hernández va felicitar la seva amiga i va aprofitar per llançar un altre dard.

"Felicitats, la meva nena, quina notícia tan bonica, et cases!", va començar dient en una storie. "El millor és que és amb la persona que estimes i que et fa oblidar l'infern de maltractament que vas passar amb 'l'Ésser'", ha sentenciat.

Twitter amb el missatge de Kiko Hernández felicitant Rocío Carrasco i amb paraules contra Antonio David Flores el 10 d'abril de 2024

Un altre cop, Hernández no només no fa un pas enrere després l'advertència de l'Antonio David, sinó que es reafirma i reitera la seva opinió. Un nou acte de valentia que posa l'exguardia civil entre les cordes mentre segueix sense interposar cap denúncia.

Sigui com sigui, la guerra continua oberta i, per a molts, hi ha un clar guanyador: el Kiko Hernández. "Que gran que ets Kiko", publicava una seguidora.

➡️ Gent

Més notícies: