Muntatge de María Pombo al costat de la imatge amb les seves germanes a les xarxes socials
GENT

La imatge de María Pombo i les seves germanes després de perdre la seva àvia amb un missatge clar

María Pombo ha compartit una tendra imatge amb les seves germanes que demostra que estan unides després de perdre la seva àvia

María Pombo i les seves germanes travessen un moment molt complicat després d'haver perdut la seva àvia. I és que la influencer sempre ha presumit de com està unida a la seva família i l'important paper que juga a la seva vida.

Així, la mort de la seva àvia ha suposat un cop dur per a tot el clan. Alguna cosa, davant del que han demostrat una vegada més que són una autèntica pinya.

Captura de les stories de María Pombo amb les seves germanes a les xarxes socials

"Junts. T'estimem, àvia", escrivia María al costat d'una sèrie de commovedores imatges on es pot veure la seva àvia feliç i somrient en companyia de les seves netes i també besnets.

Igual que Marta, que desitjava "que el seu riure ens acompanyi per sempre". Un cop molt dur, davant del qual han rebut moltíssims missatges d'afecte i suport.

Així, María Pombo reapareixia avui a les seves xarxes socials per compartir una emotiva imatge amb les seves germanes i el seu pare que ho diu tot.

María Pombo llança un commovedor missatge després de perdre la seva àvia

"Feia molts anys que no dormíem totes a casa", escrivia amb la instantània en què es veu María, Marta, Lucía i Gabi amb 'Papín' amb el pijama posat.

D'aquesta manera, sembla que les germanes han decidit refugiar-se a la casa familiar per recolzar el seu pare en aquests moments durs.

Al costat d'aquesta tendra imatge, María també compartia una altra història en què aprofita per donar les gràcies per tot l'afecte rebut les últimes hores.

Captura de la storie de María Pombo amb un emotiu missatge després de perdre la seva àvia

"A prop dels que ens falten i de tornada a Almeria. Amb més ganes que mai de veure els meus nadons", ha escrit emocionada referint-se als seus dos fills: Martín i Vega.

"Gràcies sempre per tots els vostres missatges", afegia. I assegurava als seus seguidors que “feu que els dies dolents ho siguin una mica menys”.

En aquests moments, no hi ha dubte que el seu marit Pablo Castellano també jugarà un paper molt important a l'hora d'infondre'l ànim i força.

➡️ Gent

Més notícies: